Termeni Si Conditii

Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpararea produselor prezentate pe site-ul www.dronshop.ro implica acceptarea termenilor si conditiilor mai jos enumerati. Pentru a fi informat despre toate conditiile de utilizare ale acestui site, va rugam sa parcurgeti toate sectiunile urmatoare.


Informatii

Pentru utilizarea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a acestui document. Produsele din site-ul nostru fac obiectul unor conditii suplimentare prin urmare la cumpararea unui produs va trebui sa fiti de acord cu contractul de vanzare de mai jos.


Acest website este administrat si intretinut de S.C. Dron Technology SRL cu sediul in localitatea: Oradea, Strada Episcop Roman Ciorogariu, numarul: 4, apartamentul: 8, judetul: Bihor; 34235974 , J05/435/2015.


In cazul in care unul sau mai multe dintre produsele comandate nu se mai afla pe stoc, veti fi instiintat. Produsele se livreaza in limita stocului disponibil. In cazul produselor care nu se afla pe stoc sau in cazul comenzilor mari, termenul de livrare poate creste pana la 3 saptamani. Plata se poate face ramburs (la ridicarea coletului) direct catre firma de curierat sau se poate face in avans, prin ordin de plata in baza unei facturi proforme.


Returnarea produselor cumparate:


Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice.


Conform OG nr. O.U.G. 34/2014 privind regimul juridic al contractelor la distanta, care aproba ordonanta, "Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor".


Produsul returnat trebuie sa fie un produs nefolosit, in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client, iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 14 zile de la retur.


Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand sau, la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia.


Nu se accepta pentru returnare produse care au fost achizitionate pe comanda speciala sau care la momentul respectiv nu faceau parte din oferta companiei!


Nu se accepta pentru returnare produse care au fost achizitionate pe comanda speciala cu avans incasat!


Returnarea banilor ori, dupa caz, inlocuirea produselor fara penalitati si fara invocarea unui motiv, se poate efectua in urmatoarele conditii:


In cazul in care produsele au un sigiliu, acesta nu are voie sa fie desfacut – produsul trebuie returnat sigilat; starea aparatelor si produselor achizitionate trebuie sa fie la fel ca la achizitionarea / primirea lor, inclusiv ambalajele trebuie mentinute intacte.


Returnarea banilor aferenti comenzilor returnate prin curierat se va face prin transfer bancar. Produsele returnate prin curier nu se vor trimite cu RAMBURS.


Aceste dispozitii se aplica conform O.U.G. 34/2014 , in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta. Clientul are posibilitatea sa opteze decat o singura data pentru returnarea/inlocuirea unui produs in conditiile art 4 alin.1 lit b) din O.G. 130/2000. In toate cazurile returnarii/inlocuirii a produselor ca urmare a renuntarii la cumparare, costurile de returnare/inlocuire sunt suportate de catre client. Renuntarea la cumparare in mod repetat va putea fi considerata un abuz.


Livrarea produselor:


Se face oriunde in tara (Romania), prin intermediul firmelor de curierat rapid: Fan Courier.


Termenul de livrare este cuprins intre 24h si 5 zile lucratoare.


Livrarile facute prin curierat rapid sunt valabile in orice localitate din Romania in care se afla sediile Fan Courier Romania


Dronshop.ro isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de a le onora, prin contactarea clientilor.


Daca nu veti fi gasit la adresa mentionata veti fi contacta telefonic de catre firma de curierat.


Receptia produselor reprezinta acceptul dumneavoastra ca produsele au ajuns in stare buna.


Protectia Datelor:


Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata S.C. DRON TECHNOLOGY S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

Scopul colectarii datelor este:


Gestiune economica financiara si administrativa, prin prelucrarea comenzilor depuse pe website-ul dronshop.ro precum si activitati de reclama, marketing si publicitate.


Nu sunteti obligat sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru prelucrarea comenzilor depuse pe website-ul rosi pentru a va oferi o experienta de navigare personalizata.


Refuzul dumneavoastra determina anularea comenzilor cu date partiale sau incomplete.


Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai tertilor parteneri cu care S.C. DRON TECHNOLOGY S.R.L. colaboreaza in desfasurarea activitatilor comerciale.


Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Dispute si conflicte:


Orice conflict aparut intre SC Dron Technology SRL si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu, iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.


Prin vizitarea si cumpararea de produse prin orice mijloc (comanda online, telefonic, email, etc), Clientul confirma ca a citit si acceptat termenii si conditiile de mai sus. Utilizarea site-ului de catre Client pentru informare implica totodata acceptarea neconditionata a acestor termeni si conditii.

Comanda


 1. direct in magazinul nostru, avand programul de lucru de luni pana vineri (de la 9.00 la 17.00 )
 2. online: www.dronshop.ro sau store.dronshop.ro
 3. telefonic: 0773 303 447 – DronShop Oradea
 4. prin e-mail: [email protected]

Pentru persoanele fizice:


 1. plata se poate face in numerar
 2. plata cu carduri Visa/Master Card direct la POS-ul din magazin
 3. prin ramburs la livrarea marfii
 4. prin transfer bancar, dupa care se va livra si marfa

(Va rugam sa nu efectuati plata comenzii inainte, doar numai dupa ce primiti confirmarea noastra! )

Pentru persoanele juridice:


 1. agreata este plata prin transfer bancar
 2. plata prin carduri direct la POS
 3. prin ramburs la livrarea marfii
 4. plata in numerar pana in cel mult 5 000 lei direct in magazinul nostrum