Zvonuri DJI Mavic 3

Zvonuri DJI Mavic 3

Publicat de Larissa Popovici pe data de 18. 01. 2021., 13:19:46

  • Distribuie:

Zvonuri DJI Mavic 3


Zvonuri DJI Mavic 3. In timp ce multi entuziasti al dronelor sunt foarte incantati in legatura cu lansarea din “30 octombrie”, exista si o stire noua. Ultimele zvonuri indica faptul ca noul DJI Mavic 3 va fi lansat pana la sfarsitul lunii ianuarie 2020.


DJI Mavic 3 pe orizont


Pe baza ultimelor zvonuri pe care le-am primit in aceasta saptamana, ne asteptam ca DJI sa aduca noul DJI Mavic 3 pe piata pana la sfarsitul lunii ianuarie 2020. Nu am auzit daca DJI va continua atat versiunile Pro si Zoom pentru M3, dar credem este foarte posibil ca producatorul de drone sa continue ambele versiuni.


Dupa cum stiti, din 2020, toate dronele DJI cu o greutate de peste 250 de grame vor avea incorporate receptoarele ADS-B ca o parte a noului lor sistem AirSense.


De pe site-ul DJI:


DJI AirSense este un sistem de alerta care foloseste tehnologia ADS-B pentru a oferi pilotilor de drone o constientizare situationala sporita si pentru a-i ajuta sa ia decizii responsabile in timpul zborului. Aceasta caracteristica aduna datele de zbor trimise automat de la aeronavele din apropiere cu ajutorul emitatoarelor ADS-B, analizandu-le pentru a detecta riscurile potentiale de coliziune si pentru a alerta utilizatorii cu mult timp in avans prin aplicatia DJI. “


Specificatii asteptate pentru DJI Mavic 3


In ceea ce priveste alte specificatii pentru DJI Mavic 3, stim despre calitatea videourilor ca va fi cel putin egal, dar probabil mai buna decat ceea ce se poate obtine de la DJI Phantom 4 Pro. Un intern din industrie a spus ca noua camera de pe M3 nu va avea niciuna dintre problemele „raw sub-sampling” pe care le-am vazut pe DJI Mavic 2 Pro. Si cel mai probabil va avea ActiveTrack 3.0.


DJI va folosi aproape sigur OcuSync 2.0 pentru M3.


Asta este tot ce stim pana acum despre DJI Mavic 3. Asteptam ca drona noua pliabila sa ajunga pe piata la sfarsitul lunii ianuarie 2020. Imediat ce vom afla mai multe informatii, sigur vor fi postate pe blogul Lumea Dronelor.👉 Magazin - Dronshop.ro 👈Drona Profesionala

DJI Romania


Facebook: Dronshop.ro - DJI Romania - Autel Romania

Facebook Group : DJI Romania Official

Articole legate


Articole recomandate


Categorii


Etichete


DronshopDJI Oradea ARSDJI Oradea EnterpriseDJI Oradea Agricultura

K-Index

K-Index