Zbor in zone restrictionate cu dronele Enterprise

Zbor in zone restrictionate cu dronele Enterprise

Publicat de Suranyi László pe data de 17. 01. 2021., 22:38:53

  • Distribuie:

Zbor in zone restrictionate cu dronele Enterprise. DJI, liderul mondial în drone civile și tehnologia imaginilor aeriene, își consolidează angajamentul față de utilizatorii de drone enterprise cu noi îmbunătățiri ale sistemului geofencinng. Piloții profesioniști de drone, cu autorizație de zbor în locații sensibile, pot utiliza acum un proces de aplicare simplificat pentru a primi coduri de deblocare în 30 de minute.


Sistemul de geofencing DJI utilizează GPS și alte semnale de navigație prin satelit pentru a ajuta în mod automat să împiedice zborurile în apropierea locațiilor sensibile, cum ar fi aeroporturile, centralele nucleare și închisorile. Aceste îmbunătățiri sunt concepute cu atenție pentru a ajuta la extinderea utilizărilor benefice ale dronelor în zone sensibile care au fost restricționate în sistemul de geofencing DJI. În timp ce aceste zone vor rămâne restricționate pentru piloți ocazionai, de acum o echipa de la DJI va sta la dispoziția clienților pentru a procesa cât mai rapid cererile de coduri de deblocare.


“DJI procesează acum majoritatea cererilor în de 30 de minute, deși cererile care implică circumstanțe neobișnuite sau necesită documentație suplimentară pot necesita un timp suplimentar “, a declarat Michael Perry, Director General al Americii de Nord la DJI. “Prin faptul că piloții autorizați folosesc drone pentru a lucra în zone sensibile, DJI demonstrează din nou de ce piloții profesioniști de drone aleg platformele noastre aeriene pentru cele mai importante sarcini”.


Piloții profesioniști de drone pot aplica pentru a debloca zonele restricționate la adresa www.dji.com/flysafe/custom-unlock. Această pagină a portalului permite piloților să introducă cu ușurință informații despre dronă și controlorul lor, precum și documentele de autorizare furnizate de autoritățile de control în zonele în care doresc să zboare. Utilizatorii de drone enterprise pot include pentru prima dată mai multe drone într-o singură cerere de deblocare.

👉 Magazin - Dronshop.ro 👈


Drona Profesionala

DJI Romania


Facebook: Dronshop.ro - DJI Romania - Autel Romania

Articole legate


Articole recomandate


Categorii


Etichete


DronshopDJI Oradea ARSDJI Oradea EnterpriseDJI Oradea Agricultura

K-Index

K-Index