Vine Mavic 2 Pro si Mavic 2 Zoom!

Vine Mavic 2 Pro si Mavic 2 Zoom!

Publicat de Suranyi László pe data de 17. 01. 2021., 22:36:36

  • Distribuie:

Vine Mavic 2 Pro si Mavic 2 Zoom! Un Redditor, pe nume bacon_butties, a dat peste un catalog de magazin, care presupune două modele noi pentru Mavic2: Mavic 2 Pro și Mavic 2 Zoom. Bacon_botties a făcut poze catalogului DJI de la Argos, un magazin de vânzare cu amănuntul din Regatul Unit. Iamaginea a fost postată pe Reddit și arată două modele noi DJI și cele mai recente informații despre ele:


Mavic 2 specificații


Pe baza fotografiei lui bacon_botties, Mavic 2 va fi echipat cu transmisie video de 1080p pentru video live de înaltă calitate. Noile modele Mavic sunt concepute pentru a ajunge la o distanță maximă de 8 km și vor avea o viteză maximă de aproximativ 70 de km/h. Modelele Mavic 2 au un timp de zbor evaluat la 31 de minute. Fotografia catalogului Argos a afirmat, de asemenea, că noile drone Mavic 2 vor avea un “detectare de obstacole omnidirecționale “, ceea ce sugerează că noile quadcoptere DJI vor evita obstacolele din toate direcțiile!


Partea din stânga a imaginii afirmă că versiunea Mavic 2 Pro va fi echipată cu o cameră Hasselblad care are un senzor CMOS de 1 inch, ceea ce înseamnă capacități mai bune pentru lumină slabă, într-un pachet prietenos pentru călătorii!


Versiunea Zoom se spune că are un zoom optic 2x, care se traduce la 24mm până la 48mm.


Noile sisteme


Un sistem APAS actualizat și Active Track 2.0 vor fi prezentate pe noile drone Mavic 2. Mavic 2 Zoom va fi proiectat și pentru a face fotografii Dolly Zoom, care este o specificație disponibilă în prezent doar la Parrot ANAFI.


Imformații lipsă!


Catalogul nu conținea prețurile și data lansării celor două noi drone.


Ce știam până acum


Leak-urile din trecut s-au dovedit a fi adevărate pe baza imaginiior furnizate de Redditor-ul bacon_butties. DJI trebuia să anunțe un nou produs pe 18 iulie, însă a amânat evenimentul pentru motive neclare. Ei încă nu au spus ce este noul lor produs, dar leak-urile recente sugerează că două noi modele Mavic 2 sunt pe cale să fie lansate!


Sursa:https://www.wetalkuav.com/redditor-leaks-picture-of-mavic-2-pro-and-mavic-2-zoom/


👉 Magazin - Dronshop.ro 👈


Drona Profesionala

DJI Romania


Facebook: Dronshop.ro - DJI Romania - Autel Romania

Articole legate


Articole recomandate


Categorii


Etichete


DronshopDJI Oradea ARSDJI Oradea EnterpriseDJI Oradea Agricultura

K-Index

K-Index