Va prezentam Mavic 2 Pro si Mavic 2 Zoom!

Va prezentam Mavic 2 Pro si Mavic 2 Zoom!

Publicat de Suranyi László pe data de 17. 01. 2021., 22:39:30

  • Distribuie:

Acum doi ani a fost lansat DJI Mavic Pro pe piata. O drona mica, cu un potential foarte mare. Aceasta drona a creat foarte multe posibiltati pentru creatorii de continut si a usurat munca oamenilori pe foarte multe teritorii

” The ultimate drone for the creators”


Va prezentam DJI Mavic 2 Pro si Mavic 2 Zoom


Mavic 2 este o versiune imbunatatia pe partea de camera dar si pe partea de zbor, a vechiului DJI Mavic Pro.

“Am creat o camera mai pulternica!”

A fost o adevarata provocara pe partea de design pentru producatori pentru a crea a drona. Cu elemente si piese de o calitate superioara, intr-o drona atat de mica.


Camera de pe Mavic 2 Pro

 

Mavic 2 Pro are o camera Hasselblad, de 20 de MP, cu un senzor CMOS de 1 inch, de 4 ori mai eficienta decat de pe Mavic Pro-ul vechi.

Un senzor mai mare inseamna si o performanta mai buna in lumina scazuta.

Camera foloseste un profil de culori pe 10-biti Dlog-M. Sistemul recunoaste mai mult de um miliard de culori( comparat cu 16 millioane de culor pe traditionalul 8-biti.

Pe partea de video Mavic 2 Pro filmeaza 4K HDR pe 10-biti, astea inseamna daca il veti conecta la televizor 4K cu HLG va reda imediat ce ati filmat, cu tonurile de coluare potrivite.


Aperture ajustabil


Mavic 2 Pro are aperture ajustabil de la f/2.8 la g/11. Imaginine vor fi de calitate exceptiloanali atat in lumina puternica cat si un foarte scazuta. Cand fotografiati in lumini scazuta, doar setati aperture la f/2.8 pentru a lasa mai multa lumina sa intre si veiti captura imaginea dorita la claritatea si lumina dorita. Intr-o lumina foarte puternica nu aveti decat sa setati aperture la f/11, asta va reduce viteza shutter-ului si va face ca videoruile sa fie mult fluente.


Camera de pe Mavic 2 Zoom


Mavic 2 Zoom vine cu un senzor de 1/2.3 inch de 12-megapixeli cu posibilitatea de zoom pana la 4x, incluzind zoomul 2x optic(24-48mm), la Mavic 2 Zoom este vorba despre perspectiva dinimaca.

De acum toata lumea a fotografiilor aerine va fi deschis pentru a fi exploarat cu fotografii mai epice si mai cinematice decat pana acum.

Cand inregistrati videouri Full HD, zoom-ul fara pierderi 4x (inclusiv zoom optic 2x) va ofera o vizualizare mai apropiata a subiectelor indepartate. Facand scene unice mai accesibile pentru captura de la distanța. Aceasta optiune va ajuta, de asemenea, sa va pastrati o distanta mai sigura fata de cladiri, vehicule, animale și persoane.


Focalizarea hibrida automata pe Mavic 2 Zoom combina detectarea fazei si a contrastului pentru o precizie mai mare a focalizarii, cu o viteza de focalizare crescuta de pana la 40% mai mult decat inainte. Sistemul de urmarire automata a focalizarii face subiectele sa apara clare și atunci cand faceti zoom sau indepartati.


Dolly Zoom


Dolly Zoom este un nou QuickShot pentru Mavic 2 Zoom. Dolly Zoom ajusteaza automat focalizarea atunci cand zboara, adaugand un efect vizual intens. Cand zboriati pe modul manual, puteti seta, de asemenea, valori adecvate ale vitezei de focalizare facand filmari si mai creative decat pana acum.


Super Resolotion


Mavic 2 Zoom are, de asemenea, o noua caracteristica, Super Resolution – un avantaj atunci cand fotografiati detaliile vii pe care peisajului le merita. Cand faceti o fotografie cu 24 mm, aparatul foto va captura si fixa noua fotografii cu teleobiectivul sau, rezultand o fotografie de rezolutie de 48 de megapixeli. In comparație cu panoramele obisnuite, fotografiile Super Resolution pastreaza aspectul original al obiectivelor de fotografiere cu o compozitie mai precisa.


Alte caracteristici


Timpul de zbor a ambelor Mavic 2 Pro este de maxim 31 de minute. Vor avea memori intern de 8Gb, precum si Mavic Air.

Datorita celor 10 senzori Mavic 2 detecteza obstacolele in toate directiile, atut in parte din fata, de jos , din spate cat si de sus.


” Cea mai sigura si mai desteapta drona DJI pe care am creato pana acum”


Au anuntat cei de la DJI la prezentarea de astazi, 23.08.2018


👉 Magazin - Dronshop.ro 👈Drona Profesionala

DJI Romania


Facebook: Dronshop.ro - DJI Romania - Autel Romania

Articole legate


Articole recomandate


Categorii


Etichete


DronshopDJI Oradea ARSDJI Oradea EnterpriseDJI Oradea Agricultura

K-Index

K-Index