Va prezentam drona DJI Storm

Va prezentam drona DJI Storm

Publicat de Suranyi László pe data de 18. 01. 2021., 11:02:31

  • Distribuie:

Va prezentam drona DJI Storm. DJI a decis sa construieasca noua lor drona, DJI Storm, in asa secret incat si dupa aparitia clipului de prezentare, daca cineva doreste sa o cumpere trebuie sa efectueze o cerere speciala catre ei prin email, ca doreste sa achizitioneze drona.


Poate ca v-ati dat seama deja ca DJI Storm nu este creata pentru pilotul de drona obisnuit, dimpotriva pentru uz profesional. Drona odata comandata vine cu un echipaj profesionist de la DJI. Iar pe langa asta si un camion este inclus in pachet. In concluzie DJI Storm este mai mult un serviciu decat o drona obistuita de la DJI.


DJI Storm este o drona cu 8 motoare, de 18.5 kg. Care poate transporta si o camera Arri Alexa LF, camera care este favorita in industria cinematografica. Gimbalul DJI Ronin 2 se ocupa de stabilizarea camerei. Drona poate atinge viteze de 80 km/h si potrivit companiei, poate zbura timp de 15 minute cu o grutate de 12kg.


Nu exista inca informatii exacte despre pretul dronei/serviciului, dar din moment ce DJI Ronin 2 in sine costa aproape 28 de mii de lei, plus vine cu un echipaj profesionist si un camion ne putem asteptam la un pret oribil de mare, care poate fi personalizata in functie de nevoiile cumparatorului.
👉 Magazin - Dronshop.ro 👈


Drona Profesionala

DJI Romania


Facebook: Dronshop.ro - DJI Romania - Autel Romania

Articole legate


Articole recomandate


Categorii


Etichete


DronshopDJI Oradea ARSDJI Oradea EnterpriseDJI Oradea Agricultura

K-Index

K-Index