Va fi lansat in curand un Mavic Mini 2? Toate semnele arata ca DA

Va fi lansat in curand un Mavic Mini 2? Toate semnele arata ca DA

Publicat de pe data de 05. 01. 2021., 22:00:36

  • Distribuie:

Exista multe speculatii cum ca DJI ar putea fi pregatit pentru lansarea unui Mavic Mini 2. Exista un brevet relevant si alte dovezi destul de convingatoare pentru a sustine aceasta teorie – chiar si o imagine oficiala dar neclara asupra noii drone.

Ce zi pe frontul speculatiilor DJI. In primul rand, a existat o scurgere de informatii, anume o noua imagine care arata o drona DJI FPV. Apoi, leaker-ul @OsitaLV ne-a amintit despre depunerile de brevete anterioare care sustineau un model FPV, dupa care au aparut indicatii pe Twitter cum ca un nou Mavic Mini ar fi pe drum.


Mavic Mini 2: Cand ar fi lansat si cat va costa?

Cand? Nu se stie, dar probabil in curand si cu siguranta la timp pentru Craciun. Cat va costa? Nici asta nu se stie, dar probabil apropiat domeniului de pret actual – 399 USD.

Sa aruncam o privire la Tweeter-ul de incredere, @OsitaLV. Iata cele mai recente informatii:O privire in detaliu

Postarea continea o imagine asupra etichetei FCC care se afla in produsele electronice. Include un ID FCC, asa ca a fost cautat pe site-ul FCC si da, au fost rezultate:Latimi de banda de poveste

Puteti vedea in imaginea de deasupra latimilor de banda de frecventa din partea dreapta, frecventele de 2.4 si 5.8 MHz sunt acolo – asa cum ne-am astepta. Si cand faceti click pe aceste linkuri “Rezumatul detaliilor”? Primiti scrisori de acest gen, depuse luna trecuta de DJI.Brevete de poveste

A existat si un brevet in India, a mentionat @OsitaLV. A indicat o baterie ceva mai puternica pentru ceea ce suntem destul de convinsi ca este un Mavic Mini 2.

Lista de dorinte?

Mavic Mini este deja puternic. Face ceea ce face extrem de bine. Ar putea fi mai bun? Da, ar fi frumos sa se atinga performanta de 4K in loc de 2.7K pe partea video. Si o mica imbunatatire in dimensiunea fisierelor de imagini statie ar fi grozava. Timp de zbor? Ei bine, are deja 30 de minute impresionante. Poate ca 50mAh suplimentar pentru noua baterie va atinge aceasta performanta, dar probabil timpul de zbor va fi prelungit cu doar un minut sau cam asa, avand in vedere greutatea.

Si pe acest front – ne asteptam ca Mavic Mini 2 sa cantareasca exact aceeasi greutate: 249 de grame. Aceasta greutate are atat avantaje de reglementare cat si face parte din marca Mavic Mini.

Este deja o drona minunata. Abia asteptam sa vedem un Mavic Mini 2. 


👉 Magazin - Dronshop.ro 👈

Articole legate


Articole recomandate


Categorii


Etichete


DronshopDJI Oradea ARSDJI Oradea EnterpriseDJI Oradea Agricultura

K-Index

K-Index