Urmariti acest ghid pentru incepatori DJI Mavic Air 2 inainte de a zbura

Urmariti acest ghid pentru incepatori DJI Mavic Air 2 inainte de a zbura

Publicat de Larissa Popovici pe data de 04. 06. 2020., 07:43:09

  • Distribuie:

Acest ghid pentru incepatori DJI Mavic Air 2 realizat de Jeven Dovey descrie in profunzime drona in sine, controllerul si aplicatia DJI Fly. De asemenea, prezinta primul zbor si toate aspectele pe care trebuie sa le considerati atunci cand pilotati Mavic Air 2.


Drona 

In videoclip, Jeven prezinta tot ceea ce trebuie sa stiti despre Mavic Air 2, incepand cu primul moment dupa despachetare, oferindu-va sfaturi utile pe parcurs si familiarizarea cu toate partile dronei, inclusiv introducerea bateriei, modul corect de instalare a elicei si utilizarea portului USB-C . Controllerul 


Jeven parcurge toate butoanele controllerului si tot ceea ce puteti face cu noua drona. El descrie, de asemenea, modurile de zbor – „sport”, „standard” si „tripod” - pe care le puteti selecta folosind comutatorul de pe controller. Si trece de asemenea, peste noul mecanism folosit pentru montarea telefonului pe controller.


Aplicatia DJI Fly


Aplicatia DJI Fly a fost creata recent pentru a oferi utilizatorilor o experienta mai simpla decat cea GO 4. Jeven va prezinta configurarea de activare necesara la prima pornire a controllerului si a dronei. El va descrie apoi fiecare buton mic gasit in aplicatia Fly impreuna cu ce inseamna fiecare setare. El ne arata cum se calibreaza busola, un lucru obligatoriu atunci cand va configurati drona.


Aplicatia DJI Fly include si o lista de verificare inainte de zbor, care va permite sa parcurgeti parametrii cheie, precum calibrarea busolei si conditiile de iluminare pentru senzorii de evitare a obstacolelor. Lista de verificare include, de asemenea, intoarcerea la „Home Settings”, altitudinea de zbor si control de la distanta, impreuna cu cantitatea de stocare ramasa pe drona si pe cardul SD.Primul zborJeven explica pasii care trebuie sa ii parcurgeti pentru primul zbor: ca telefonul, drona si controllerul sunt incarcate; ca software-ul Mavic Air 2 este actualizat; si ca locatia in care doriti sa zburati este permisa.Creati un „look” 

Jeven parcurge setarile pe care le foloseste pentru a crea un anumit aspect pe care il urmareste. In acest caz, el doreste sa realizeze filmari cinematografice. De asemenea, parcurge modul in care foloseste butoanele mici de pe controller pentru a crea fotografii netede, cu viteza mai mica si fara foarte mult zgomot. De asemenea, Jeven intra in clasarea culorilor, impartasind cateva sfaturi si trucuri. Acestea includ zborul cand apune soarele, creand umbre lungi. El sugereaza, de asemenea, utilizarea profilului de culori D-Cinelike, pentru a va permite sa adaugati cat mai multe detalii in timp ce editati videoclipul. Va rugam sa urmariti videoclipul complet inainte de a zbura Mavic Air 2, chiar daca sunteti familiarizati cu dronele DJI. Noua aplicatie Fly are o interfata de utilizator diferita si este bine sa stii unde se afla fiecare setare inainte de a pleca la zbor.
Articole legate


Articole recomandate


Categorii


Etichete


DronshopDJI Oradea ARSDJI Oradea EnterpriseDJI Oradea Agricultura

K-Index

K-Index