Urmarile uraganului Sally surprinse de drone

Urmarile uraganului Sally surprinse de drone

Publicat de pe data de 18. 09. 2020., 09:09:35

  • Distribuie:

Imaginile capturate de drone in Alabama si Florida au aratat amploarea distrugerii cauzate de uraganul Sally pe 16 septembrie. Uraganul Sally a lovit Coasta Gulf din Alabama miercuri dimineata ca o furtuna de categoria a doua.


Uraganul Sally a atins vanturi de 105 mile la ora care au provocat pagube majore multor case si magazine, alaturi de inundatii extinse in multe dintre zonele pe care le-a lovit. Centrul National pentru Uragane a declarant ca Sally are potentialul de a fi catastrofic si de a pune vieti in pericol.


Uraganul a lasat 500.000 de case si magazine fara curent; se crede si ca a luat viata unei personae in Alabama, potrivit lui Trent Johnson, un locotenent de politie din Orange Beach, Alabama:

Un corp a fost adus de valuri, credem ca a avut legatura cu uraganul, dar nu avem nicio dovada definitiva in acest moment.”


Daunele provocate de uraganul Sally se incadreaza intre 2-3 miliarde de dolari, iar productia de combustibil a fost inchisa in zona - acestea se aduna cu daunele provocate de Uraganul Laura si folosirea a mai putin combustibil ca urmare a pandemiei COVID.Mai multe imagini

Brandan FPV a reusit sa-si scoata drona FPV in Pensacola, Florida, in jurul pranzului, 16 septembrie si a zburat in vant care atingea 100 de mile pe ora. In videoclip, se pot vedea case si curti care se inunda, oceanul devenind aproape unul cu pamantul.Iata cateva imagini de la Pensacola. In acest videoclip puteti vedea apa inundatiei care ajunge pana la primul nivel al caselor, precum si daunele provocate – pereti si acoperisuri luate de vant, materialele plutind pe apa.. o barca scufundata.Ceea ce a fost odata un debarcader, este acum o cale catre nimic. Sally a reusit sa smulga panouri de lemn dintr-un debarcader din Gulf State Park, Alabama, si chiar a scos o sectiune intreaga, lasand capatul blocat. Articole legate


Articole recomandate


Categorii


Etichete


DronshopDJI Oradea ARSDJI Oradea EnterpriseDJI Oradea Agricultura

K-Index

K-Index