UPDATE: Materiale promotionale Osmo Mobile 4 scurse, dezvaluind noua montare magnetica

UPDATE: Materiale promotionale Osmo Mobile 4 scurse, dezvaluind noua montare magnetica

Publicat de pe data de 06. 01. 2021., 09:46:14

  • Distribuie:

Materiale de marketing pentru viitorul DJI Osmo Mobile 4 au fost scurse, oferindu-ne o privire despre noilor caracteristici cu care va veni acest produs. Se pare ca toate imaginile obisnuite ale produsului s-au scurs, inclusiv videoclipul promotional.

 

Caracteristici

Cea mai mare caracteristica pentru noul DJI Osmo Mobile 4 pare sa fie sistemul de montare magnetic prezentat in materialele promotionale ale produsului. Se pare ca noul Osmo Mobile poate fi folosit cu o clema magnetica montata pe telefon sau cu un disc minimalist care poate fi atasat direct pe telefon si folosit cu acelasi sistem magnetic. Noul slogan OM4 face referire tocmai la aceasta noua caracteristica de montare magnetica, „Creati momente magnetice” (Create Magnetic Moments). Iar in cazul in care aveti dubii legate de aceasta caracteristica, nu va faceti griji, magnetii nu vor provoca probleme telefonului.


 


Osmo Mobile 4 ofera, de asemenea, ActiveTrack 3.0 DJI si DynamicZoom. Graficul subliniaza, de asemenea, includerea modului poveste, probabil un mod care va adauga automat efecte si muzica la fotografiile dvs., creand un mini videoclip, gata de a fi postat pe retelele de socializare. De asemenea, puteti controla gimbalul folosind gesturi cu mana. Poate fi usor schimbabil din modul portret in modul panorama si invers. Un aspect pastrat de la modelul anterior, Osmo Mobile 3, este designul pliabil.

 


Gimbalul are de asemenea o baterie de 2450mAh 7.2V, la fel ca si Osmo Mobile 3, lucru care sugereaza ca va avea aceeasi baterie de 18650 celule sau similara. Numarul modelului pentru OM4 este OK100. Aceasta este o modificare de la numarul de model OF100 al OM3. Gimbalul foloseste un conector USB-C pentru incarcare, oferind OM4 o durata de viata a bateriei destul indelungata, de 15 ore, utilizand de asemenea Bluetooth 5.0 pentru a se conecta la dispozitivul utilizatorului.

 

Exista, de asemenea, o noua geanta pe care o puteti lua cu Osmo Mobile 4, care pare a putea cara insasi gimbalul, suportul pentru trepied si cateva accesorii in buzunarul frontal cu fermoar.

 DJI Matrice 300 zboara in mod autonom in minele subterane

Drona de la Amazon te va ridica pe munte, inlocuind telescaunele


👉 Magazin - Dronshop.ro 👈


Articole legate


Articole recomandate


Categorii


Etichete


DronshopDJI Oradea ARSDJI Oradea EnterpriseDJI Oradea Agricultura

K-Index

K-Index