Un nou controller DJI Mavic Air 2 isi face aparitia in baza de date FCC

Un nou controller DJI Mavic Air 2 isi face aparitia in baza de date FCC

Publicat de Larissa Popovici pe data de 28. 04. 2020., 07:10:33

  • Distribuie:

Un nou controller de la DJI a aparut in baza de date FCC denumit „RC231”, confirmand astfel imaginile anterioare ale unui controller care a aparut alaturi de o drona DJI Mavic inedita.


Actualizare: se pare ca este pentru Mavic Air 2


Informatia a fost publicata astazi in baza de date a FCC pentru publicare imediata. Poate insemnand ca o noua drona va iesi in viitorul apropiat. Nu putem confirma ca aceasta este acelasi controller ca din imaginile anterioare, desi forma sa pare sa fie foarte similara. Dar nu putem vedea daca controllerul de pe FCC are acelasi suport pentru telefonul negru in partea de sus.Controller DJI


Din imagini, de asemenea, putem vedea cum ar arata radiatorul de caldura, care asigura ca hardware-ul de transmisie este suficient de racit. Acest lucru ar putea sugera ca DJI va merge cu tehnologia sa OcuSync 2.0 in loc de „Wi-Fi imbunatatit”.

Radiatorul in negru, se potriveste cu butoanele negre, cu stick-urile de control si cu partea superioara a controllerului, vazuta in imaginea de mai jos. Din imaginile anterioare, putem vedea noului controller caruia i s-a oferit un aspect simplu de butoane cu o comutare in trei cai pentru diferitele moduri de zbor, si un buton Fn pentru a asocia o functie. Se pare ca controllerul va muta suportul telefonic din partea de jos in partea de sus, unde se gasesc antenele, de asemenea, este o solutie de montare mai simpla decat controllerele Mavic anterioare. Este posibil ca stick-urile de control sa fie inca detasabile si sa stea acum in suportul de telefon in transport.Ce parere aveti despre controllerul care trece prin FCC? Credeti ca este pentru noua drona Mavic, care probabil va iesi in curand? Va asteptam cu si mai multe articole despre Mavic Air 2.

Articole legate


Articole recomandate


Categorii


Etichete


DronshopDJI Oradea ARSDJI Oradea EnterpriseDJI Oradea Agricultura

K-Index

K-Index