Un brevet DJI dezvalui ceea ce pare a fi noul model Mavic 3

Un brevet DJI dezvalui ceea ce pare a fi noul model Mavic 3

Publicat de pe data de 27. 09. 2021., 11:14:36

  • Distribuie:

Designul DJI Mavic 3 pare sa fi iesit la iveala in ultima runda de brevete DJI incarcate la biroul chinezesc de brevete, cu o camera foto mai mare, baterie actualizata si noi locatii ale senzorilor. Cu toate ca nu suntem 100% siguri ca acesta este Mavic 3, probabilitatea este mare.

 

Brevetul

Brevetul are un titlu simplu de „Vehicul aerian fara pilot”, cu o data de aplicare din 22 ianuarie si o data de publicare din 28 mai. Acest brevet a fost in baza de date de ceva vreme, dar nu a fost atasata nicio imagine pana acum. Imaginea a fost facuta publica pe 24 Iulie. Textul si restul documentelor din brevet nu au fost insa accesibile.

Aruncand o privire la desenul atasat brevetului, putem vedea cateva noi alegeri de design care ne conduc sa credem ca este vorba de o noua drona.

 

Camera

Sa incepem cu camera. Aruncand o privire asupra camerei, putem vedea un design mai patratos, cu brate gimbale mai ascutite decat cele gasite pe Mavic 2. Obiectivul camerei a obtinut, de asemenea, o noua forma circulara. Speram sa suporte filtrele ND direct, precum Mavic Air 2.


Baterie

Privind bateria, putem vedea butonul de alimentare obisnuit, cu ajutorul indicatorului luminos al bateriei care formeaza un inel in jurul sau. Uitandu-ne mai departe putem vedea patru puncte care par a fi lumini indicatoare pentru afisarea nivelului de putere al bateriei. Bateria pare, de asemenea, sa prezinte noi indentari pe ambele parti ale butonului de alimentare.


Senzori

Unul dintre primele lucruri observabile din imagine este pozitia senzorului de evitare a obstacolelor, orientat in sus (articolul 10). In mod evident, acesta ar proteja drona de a se ciocni cu ceva deasupra ei. Pe spate exista de asemenea un senzor, marcat cu numarul 420. 


Aruncati o privire la rezumatul complet de mai jos, nu ne spune prea multe, insa dezvaluie faptul ca este vorba de o drona pliabila care urmeaza designul obisnuit al liniei Mavic.

Rezumat: Un vehicul aerian fara pilot care include un fuselaj si o multitudine de ansambluri de brate dispuse la fuselaj. Fiecare ansamblu de brate include un brat conectat la fuzelaj si un mecanism de antrenare pentru a conduce bratul sa se roteasca. Bratul include o stare desfacuta si o stare pliata. Fiecare mecanism de actionare este configurat pentru a conduce un brat corespunzator pentru a se roti in raport cu fuselajul si pentru a permite o comutare intre starea desfasurata si starea pliata a bratului corespunzator.


Data lansarii Mavic 3

Crezusem initial ca Mavic 3 va fi lansat in aceasta vara. Dar COVID-19 - care a inchis Shenzhen la inceputul acestui an si a condus angajatii DJI sa lucreze de la distanta - a provocat intarzieri substantiale in productie. Data de lansare indica acum asupra sfarsitului verii sau inceputul toamnei. De asemenea, este important sa ne amintim ca unele dintre produsele din aceste brevete sunt idei timpurii si, uneori, nu ajung chiar la stadiul de productie. Avand in vedere ca Mavic este deja o linie consacrata, credem ca aceasta este un produs care va ajunge clar la stadiul de productie. Excursie la un parc national? Lasa drona acasa

Aceste exercitii de pilotare a dronei pot imbunatati abilitatile


👉 Magazin - Dronshop.ro 👈


Articole legate


Articole recomandate


Categorii


Etichete


DronshopDJI Oradea ARSDJI Oradea EnterpriseDJI Oradea Agricultura

K-Index

K-Index