Ultima actualizare a dronei DJI Mini 2 aduce imbunatatiri ale stabilitatii zborului

Ultima actualizare a dronei DJI Mini 2 aduce imbunatatiri ale stabilitatii zborului

Publicat de Sziki Alexandra pe data de 10. 01. 2021., 09:13:13

  • Distribuie:

Ultima actualizare a dronei DJI Mini 2 aduce imbunatatiri ale stabilitatii zborului si remediaza o problema majora, dar rara. Actualizarea nu este una masiva, insa trebuie sa faca din zborul Mini 2 un process mai usor; la timp pentru sezonul de vacanta!


Ultima actualizare a dronei DJI Mini 2

Actualizarea aduce drona la versiunea 01.01.0700 si are 49.72MB. Aceasta este disponibila cand conectati DJI Mini 2 la aplicatia DJI Fly.

Actualizarea aduce trei modificari dronei. In primul rand, a fost adaugat suport pentru a permite utilizatorilor sa deblocheze mai multe zone GEO. O caracteristica care este cel mai bine lasata celor care au permisiunile de zbor relevante pentru a face acest lucru.

Al doilea este ceva ce majoritatea utilizatorilor ar trebui sa poata observa. Stabilitatea zborului a fost imbunatatita atunci cand Mini 2 zboara in zone cu interferente. DJI spune ca acest lucru ar trebui sa faca zborul dronei putin mai usor si mai placut.

A teia parte a actualizarii este o remediere a unei erori, care a dus la faptul ca drona nu a putut decola in anumite situatii. Acest lucru a fost remediat si acum ar trebui sa puteti decola oriunde doriti, atat timp cat nu se afla intr-o zona no fly si este sigur sa decolati. 


👉 Magazin - Dronshop.ro 👈

Articole legate


Articole recomandate


Categorii


Etichete


DronshopDJI Oradea ARSDJI Oradea EnterpriseDJI Oradea Agricultura

K-Index

K-Index