Totul despre DJI Mavic Mini 2: preturi, baterie si multe altele

Totul despre DJI Mavic Mini 2: preturi, baterie si multe altele

Publicat de Sziki Alexandra pe data de 05. 01. 2021., 22:09:29

  • Distribuie:

Totul despre DJI Mavic Mini 2: preturi, baterie si multe altele

Totul despre DJI Mavic Mini 2: Se zvoneste ca Mavic Mini 2 este urmatoarea drona ce va fi lansata de DJI. Aceasta este, de fapt, o reimprospatare a Mavic Mini, care ii atribuie 4K micii drone. Imaginile cu ceea ce pare a fi viitoarea drona au fost deja vazute in baza de date FCC, iar ieri am aruncat o privire si preturilor.

 

Ce stim deja?


In articlolul de ieri, preturile pentru noua drona DJI si-au facut aparitia, dup ace acestea au ajuns pe internet. La inceputul acestei luni, cand a aparut in baza de date FCC, am primit si informatii despre baterie. Mavic Mini 2 pare sa aiba o baterie de 2250mAh, in comparatie cu bateria de 2400mAh a Mavic Mini. Speram ca acest lucru nu va afecta durata de viata a bateriei.


Numele modelului

Drona a aparut in baza de date a FCC sub numele “MT2PD”, predecesorul ei fiind sub eticheta “MT1SS5”. Primele 3 caractere ale numelui sugereaza ca aceasta va fi succesoarea Mavic Mini-ului.

 

Lucruri despre care nu suntem siguri in legatura cu DJI Mavic Mini 2

 

Camera 4K

Se zvoneste ca Mavic Mini 2 va avea o camera imbunatatita de pana la 4K, fata de 2.7K al Mavic Mini. Motivul pentru care bateria ar fi mai mica este, posibil, un senzor mai mare.

Pentru a diferentia noua drona de cea veche, DJI probabil ca va opta pentru acelasi inel rosu in jurul camerei pe care l-au adaugat pe DJI Pocket 2. Asadar, va puteti astepta sa regasiti un marcaj similar pe noul Mini.

 

Data lansarii DJI Mavic Mini 2

Intrucat drona noua si-a facut deja aparitia pe un site de vanzari, ne-am astepta sa fie lansata in luna noiembrie. Originalul Mini a fost lansat anul trecut, pe 30 octombrie, cee ace inseamna ca DJI se pregateste sa lanseze Mavic Mini 2 aproximativ tot atunci.

 

Controler nou

DJI a lansat un nou controller cu Mavic Air 2, mutand suportul telefonului in partea de sus si oferind o priza mai comoda. Ar fi logic ca DJI sa utilizeze acelasi sistem.


👉 Magazin - Dronshop.ro 👈


Articole legate


Articole recomandate


Categorii


Etichete


DronshopDJI Oradea ARSDJI Oradea EnterpriseDJI Oradea Agricultura

K-Index

K-Index