Tot ce trebuie sa stim despre viitoarele Ronin S2 si SC2

Tot ce trebuie sa stim despre viitoarele Ronin S2 si SC2

Publicat de pe data de 06. 01. 2021., 08:58:05

  • Distribuie:

Urmatoarele gimbaluri de la DJI trebuiau deja sa fie lansate pana acum, dar DJI a decis sa amane lansarea DJI Ronin S2 si SC2 pana luna viitoare. Sa ne afundam si sa aruncam o privire la tot ceea ce stim despre viitoarele gimbaluri.


Mesajul DJI

Inainte de a aborda ceea ce stim, DJI a impartasit de ce a intarziat lansarea Ronin S2. Afirmatiile de mai jos ne fac sa credem ca DJI are nevoie de putin mai mult timp pentru a rezolva cateva bug-uri cu cel de-al doilea gimbal, ceea ce va permite, de asemenea, fabricii sa faca mai multe unitati din ambele gimbaluri.


La DJI, obiectivul nostru este intotdeauna sa aducem pe piata produse care sa inspire creativitate si sa impinga industria inainte. Dupa o analiza atenta, am decis sa reprogramam anuntul din 9 septembrie pentru o data ulterioara in octombrie.

Va rugam sa fiti cu ochii pe noi inca putin ca sa vedeti mult mai multe. Urmatoarea generatie de tehnologie a gimbalurilor va fi prezentata luna urmatoare, astfel incat sa le putem oferi creatorilor lumii doua optiuni incredibile pentru a captura lumea din jur.”

 


Doua gimbaluri

Stim ca DJI ca lansa doua noi gimbaluri luna viitoare, unul dintre ele fiind confirmat ca Ronin S2, datorita numeroaselor imagini care au ajuns sa circule pe internet. Celalalt, nu stim exact ce este, fie o versiune simpla a lui S2, fie Ronin SC2 – cel mai probabil, avand in vedere un cunoscut leaker care impartaseste informatii ce sugereaza ca este momentul potrivit pentru a va vinde Ronin SC-ul.Ronin S2 inlocuieste Ronin 2

Nu stim cu siguranta daca DJI va inlocui Ronin 2 cu S2, dar faptul ca o imagine a ajuns recent pe internet a Ronin S2 cu o camera de cinema RED atasata, sugereaza ca DJI a facut posibila atasarea a unor camera mai grele pe gimbalul de mana relativ mic. Imaginea mai sugereaza, de asemenea, ca Ronin SC va putea si el sa suporte o greutate mai mare, devenind gimbalul lider pentru consumatori si prosumatori. 👉 Magazin - Dronshop.ro 👈


Articole legate


Articole recomandate


Categorii


Etichete


DronshopDJI Oradea ARSDJI Oradea EnterpriseDJI Oradea Agricultura

K-Index

K-Index