Testarea filtrelor PoalrPro pentru Mavic Air

Testarea filtrelor PoalrPro pentru Mavic Air

Publicat de Suranyi László pe data de 06. 01. 2021., 10:23:27

  • Distribuie:

PolarPro a lansat filtrele ND pentru noul DJI Mavic Air. Astfel incat We Talk UAV a lansat un videoclip comparativ pentru a prezenta avantajele ale utilizarii unui filtru. Filtrele cu densitate neutra sau filtrele ND sunt folosite pentru a stabili imaginile prin reducerea efectului Jello si fotografii le folosesc sa imbunatateasca fotografiile de peisaj. PolarPro a creat diverse seturi de filtre de la 259 de RON pana la 679 de RON totusi We Talk UAV a testat colectia Vivid polarizat la valoarea de 369 de Ron. Aici este testul:Filtrele Mavic Air – Colectia polarizata Vivid


Colectia Vivid de la PolarPro actioneaza ca filtre ND si sunt polarizate. Este utilizat pentru fotografierea peisajelor pentru a reduce reflectiile si flashurile, imbunatatind in acelasi timp culoarea si contrastul. Setul vine in cutie si contine trei filtre ND polarizate: ND4, ND8 si ND16. Saturatia poate fi de asemenea marita prin rotirea filtrului.


Pe langa reducerea reflectiilor si imbunatatirea culorii si a contrastului, filtrele ND sunt folosite pentru a crea un aspect mai cinematic.


Filtrele ND , cum ar fi Vivid Collection, reduc lumina. Astfel incat timpul de expunere poate fi reglata pentru a dubla rata cadrelor pe secunda. In mod ideal, timpul de expunere ar trebuii sa fie aproape dublu al cadrelor pe secunda. Daca un video este inregistrat intr-o locatie luminate la 30 de cadre pe secunda, atunci timpul de expunere trebuie setat la 1/60 de secunde. Acest lucru este posibil doar cu un filtru ND.


Aplicatia ND filter


Alegerea filtrului ND potrivit poate fi dificila, deoarece conditiile de iluminare se pot schimba la fiecare locatie diferita. Astfel incat PolarPro a creat o aplicatie gratuita atat pentru utilizatori de android cat si pentru utilizatori de IOS pentru a calcula Filtrul ND potrivit. Versiunea iOS include chiar și un calculator de ore de aur. Cea mai buna parte este ca este complet gratuit.


Alte filtre PolarPro pentru Mavic Air


Setul de filtre PolarPro cu cel mai mic pret pentru Mavic Air este pachetul Standard Series 3 care este la pret de 259 RON. Structura filtrelor ND este fabricat din aluminiu, iar fiecare cantareste doar 0,59 grame. Astfel incat gimbalul va fi in siguranta de la excesul de greutate. La fel ca si seria Vivid , Seria Standard include filtrele ND4, ND8 si ND16.


Seria Cinema


Cele 4 pachete de Seria Cinema au fost create pentru conditii de lumina puternica. Setul de filtre de la 369 RON poate fi de asemenea utilizat pentru a va ajuta sa capturati fotografii cu expunere lunga. Acest set de filtre include patru filtre: ND32, ND32/PL, ND64 si ND64/PL. Exista, de asemenea, o serie cinema cu 6 filtre si setul costa 679 Ron care include filtrele ND4, ND8, ND16, ND4 / PL, ND8 / PL și ND16 / PL.


Filtrele Mavic Air de la PolarPro


PolarPro si-a facut un nume pentru ei insusi cu filtrele lor ND. Ei sunt situate in afara orasului Costa Mesa din California, si dau o garantie pe durata de viata pentru filtrele mavic air , astfel incat calitatea si calitatea serviciilor sunt de calitate superioara si sunt garantate cu fiecare achizitie.


👉 Magazin - Dronshop.ro 👈

Articole legate


Articole recomandate


Categorii


Etichete


DronshopDJI Oradea ARSDJI Oradea EnterpriseDJI Oradea Agricultura

K-Index

K-Index