Testarea dronei DJI Phantom 4 Pro V2.0

Testarea dronei DJI Phantom 4 Pro V2.0

Publicat de Suranyi László pe data de 11. 01. 2021., 12:29:54

  • Distribuie:

Drona cea mai noua de la DJI Phantom 4 Pro V2.0 construit cu noul ESC, cu elice low-noise, dotat cu OcuSync si cu o telecomanda reconstruita. Dar drona arata aproape la fel ca si originalul Phantom 4 Pro care a fost lansat deja in noiembrie anului 2016. Noua Phantom este este conceput cu o actualizare interna. Astfel incat sa vedem diferentele, aici este un test video de la We Talk UAV:Testarea zgomotului.


Din cauza eliciile noi si cu sistemul ESC noua DJI Phantom 4 Pro V2.0 zgomotul producat de drona este cu 4dB mai mic decat modelul anterior. DJI a testat drona intr-un parc cu sonometru. Cu eliciile noi zgomotul a atins 73-75 dB incat cu elicile de pe modelele anterior a atins 77-79 dB. Diferenta poate fi dificil de spus in videoclip, dar revindecarea DJI de reducere a zgomotului sa dovedit fi adevarat atunci cand a fost testat.


Testarea zborului cu elicile noi.


Pentru a testa eficiența noilor elici cu zgomot redus în ceea ce privește performanța zborului a fost utilizat un stopper pentru a vedea cât timp a trece până când bateria scade la 10%. Chiar dacă un test in care se zbor cu drone consuma mai multa baterie decat zboara la o viteza de ritm. Testul de hover a fost efectuat din cauza consistenței. Cand Phantom 4 Pro V2.0 cu noile elice a atins 10%, timer-ul a cronometrat timpul de zbor la 26 de minute si 46 de secunde. Cand echipamentul Phantom 4 Pro V2.0 a fost echipat cu elice mai vechi, timpul de zbor a ajuns numai la 25 de minute și 26 de secunde la o baterie de 10%. Noile elici cu zgomot redus, care pot fi achizitionate si utilizate separat pe modelele originale Phantom 4 Pro sau Advanced s-au dovedit de a spori eficiența zborului.


Testarea ocusincului nereusita.


Pe langa eficienta imbunatatita, tehnologia OcuSync trebuia sa permita conectarea wireless cu setul cu casca DJI Goggles (Racing Edition). Dupa ce a trecut aproximativ o ora incercand sa conecteaza setul cu casca la telefon, OcuSync nu a reusit sa se conecteze. DJI ar putea fi nevoit sa lanseze o actualizare pentru a face conexiunea fara fir intre setul cu casca si cea compatibila cu drona, asa ca We Talk UAV ar trebuii sa faca un nou test video cand acesta problema a fost rezolvat.


Conclusia.


Noul Phantom este o versiune actualizata a originalului Phantom 4 Pro și, pe baza testelor independente ale lui We Talk UAV, imbunatatirile s-au dovedit pentru pretentiile DJI. Zgomotul redus și cresterea eficientei zborului Phantom 4 Pro V2.0 reprezinta o actualizare notabila. Astfel incat pretul dorit al DJI, care a fost pretul initial al Phantom 4 Pro cand a fost lansat pentru prima data, noul Phantom 4 Pro V2.0 este cu siguranța ceva ce trebuie luat in considerare.


Facebook: DJI Romania - DJI Enterprise Romania - DJI Service Romania

Facebook Group:DJI Romania👉 Magazin - Dronshop.ro 👈

Articole legate


Articole recomandate


Categorii


Etichete


DronshopDJI Oradea ARSDJI Oradea EnterpriseDJI Oradea Agricultura

K-Index

K-Index