Test de impact DJI Mavic 2!

Test de impact DJI Mavic 2!

Publicat de Suranyi László pe data de 17. 01. 2021., 22:00:45

  • Distribuie:

Test de impact DJI Mavic 2!

Noile drone DJI Mavic 2 Zoom

sunt concepute pentru a evita obstacolele din toate directiile, asa ca, la fel ca si la alte drone testate de catre cei de la We Talk UAV , s-au efectuat teste de impact pentru a vedea cum supravietuieste Mavic 2 Zoom in situatii reale:Test de evitare a obstacolelor


La scurt timp dupa ce a inceput testul de evitare a obstacolelor, We Talk UAV a descoperit ca senzorii laterali au functionat doar in modul trepied, ceea ce inseamna ca drona trebuie sa zboare mult mai lent decat viteza medie, deoarece modul trepied limiteaza automat viteza maxima a dronei pentru a maximiza stabilizarea.


In cea mai mare parte, senzorii de evitare a obstacolelor au lucrat prin oprirea dronei ori de cate ori sa apropiat de un obiect, dar cei de la We Talk UAV au reusit sa prabuseasca drona o data zboarand spre stanga spre un copac. Aplicatia DJI a afiseat “braking now” si “obstacle on the left” inainte de a se prabusi. Odata ce drona a lovit copacul, aplicatia DJI a afisat apoi: “Drona s-a rostogolit. Verificati daunele.”


Testul cu baloane si airsoft


Deoarece baloanele si pustile airsoft reprezinta o adevarata amenintare ori de cate ori copiii sunt in jur, ambele au fost testate pe Mavic 2 Zoom. Chiar daca baloanele au fost aruncate la Mavic 2 Zoom si gloantele de airsoft au lovit motoarele dronei, Mavic-ul a ramas in aer.


Test de tragere a dronei


Un snur a fost folosit pentru a trage Mavic 2 Zoom si, surprinzator, drona sa intors in locul in care plutea inainte odata ce snurul era lasat liber.


Test de apa


Mavic 2 Zoom a fost stropit cu apa folosind o sticla de apa. Drona a zburat in continuare si nu au fost gasite probleme.


Testul de coliziune


Testul de impact usor

Dupa oprirea tuturor senzorilor de evitare a obstacolelor in modul P, avionul a fost condus direct intr-un tufis. Un brat a a fost inchis si cateva zgarieturi minore au fost observate pe partea din fata a dronei, dar DJI Mavic 2 Zoom a supravietuit.


Testul de impact cu copacul

Folosind aceeasi metoda ca si testul de impact usor, Mavic 2 Zoom a fost condus direct in trunchiul unui copac. Un brat a ajuns din nou inchis, dar inca a supravietuit.


Testul de impact in modul sport

La o viteza de aproximativ 44,7 mph, drona sa prabusit intr-un trunchi de copac in modul sportiv sia fost rasturnat in timp ce cadea. Doua elici au fost crapate, iar drona a suferit mai multe zgarieturi. Dar tot a zburat ca si cum ar fi fost noua.


Concluzia

Designul imbunatatit al ramei dronei Mavic 2 sa dovedit a fi unul dintre punctele forte ale dronei. Chiar daca evitarea obstacolelor ar putea fi inca imbunatatita, drona Mavic 2 este proiectat sa supravietuiasca accidentelor de zi cu zi!


👉 Magazin - Dronshop.ro 👈

Drona Profesionala

DJI Romania


Facebook: Dronshop.ro - DJI Romania

Articole legate


Articole recomandate


Categorii


Etichete


DronshopDJI Oradea ARSDJI Oradea EnterpriseDJI Oradea Agricultura

K-Index

K-Index