Tema bateriilor DJI Mini

Tema bateriilor DJI Mini

Publicat de Sziki Alexandra pe data de 05. 01. 2021., 21:55:09

  • Distribuie:

Tema bateriilor DJI Mini – functioneaza bateriile de la DJI Mavic Mini cu DJI Mini 2?

 

DJI a lansat noul Mini 2 la inceputul lunii noiembrie, succesorul dronei DJI Mavic Mini. Mini drona este intr-adevar una spectaculoasa. La greutatea pe care o are, drona face accesibila filmarea in 4K, dispune de un timp de zbor de 31 de minute si integreaza transmisia OcuSync. Este, intr-adevar, ceva!

Chiar daca DJI Mavic Mini a reprezentat un inceput perfect pentru noii utilizatori de drone, nu e loc de dubii. DJI Mini 2 a revolutionat-o. Spuneti adio interferentelor WiFi si bun venit noului sistem OcuSync. Bucurati-va de calitate imbunatatita a capturilor dumneavoastra si de o telecomanda imbunatatita.

 

Sa revenim, totusi, la subiect – tema bateriilor DJI Mini. Se pot utiliza bateriile de la DJI Mavic Mini cu drona DJI Mini 2? Se pare ca… da! Bateria de la DJI Mavic Mini intra in noua drona DJI Mini 2, si chiar porneste cu aceasta, fara probleme. Software-ul nu arata vreo eroare. In DJI Mavic Mini, in schimb, deja din cauza noii forme, nu intra noua baterie LiPo a DJI Mini 2.

 

Tema bateriilor DJI Mini - este recomandata utilizarea bateriilor de la Mavic Mini cu noua drona DJI Mini 2? 

Cu bateria Mavic Mini, DJI Mini 2 pare sa depaseasca 249 de grame. Acest aspect trebuie deja luat in considerare. Doar pentru ca merge, nu inseamna ca este cea mai buna solutie. 


Articole legate


Articole recomandate


Categorii


Etichete


DronshopDJI Oradea ARSDJI Oradea EnterpriseDJI Oradea Agricultura

K-Index

K-Index