Tehnologia AirMap va alimenta aplicatia U-space skyguide

Tehnologia AirMap va alimenta aplicatia U-space skyguide

Publicat de Sziki Alexandra pe data de 25. 06. 2020., 06:13:56

  • Distribuie:

AirMap a format un parteneriat cu ANSP-ul elvetian pentru a furniza informatii aeriene pilotilor de drone prin intermediul noilor aplicatii de geo-constientizare skyguide. Parteneriatul va permite utilizatorilor sa acceseze informatii actualizate si active despre spatiul aerian.


Aplicatiile web si aplicatiile mobile skyguide vor oferi pilotilor de sistem aerian fara pilot (UAS) informatii si indrumari pentru a se asigura ca zboara in siguranta. Integrarea cu AirMap inseamna ca aplicatiile vor avea, de asemenea, actualizari in direct la celelalte aeronave din spatiul aerian. Integrarea permite, de asemenea, planificarea viitoarelor misiuni in jurul celorlalte aeronave din cer pentru a se asigura ca misiunea va avea loc fara probleme.


Sistemele AirMaps sunt dinamice si sunt constant actualizate cu date din lumea reala, comparativ cu multe alte sisteme statice care ofera pilotului doar o idee referitor la ce se intampla in spatiul aerian din jur. Platforma ofera pilotului, de asemenea, o replica 4D a spatiului aerian, asigurand o vedere clara si exacta si ca nu exista confuzii care sa rezulte in posibile coliziuni.


Robert Fraefel, liderul proiectului U-space la skyguide a impartasit cateva ganduri referitoare la integrarea AirMap:

Operatorii UAS pot asigura ca zborurile lor sunt sigure si conforme prin descarcarea si utilizarea aplicatiei skyguide, U-space. Platforma AirMap asigura ca operatorii sa primesca informatii contextuale actualizate din spatiul aerian de la autoritatile elvetiene.


Boris Lacroix, vicepresedintele principal AirMap, Product Management:

AirMap investeste in inovarea datelor pentru a debloca spatiul aerian pentru operatiuni UAS sigure pe intregul glob. Skyguide si FOCA au demonstrat din nou conducere globala in ceea ce priveste activarea dronelor, facand informatii inteligente contextuale 4D care sunt disponibile la nivel national utilizatorilor.


AirMap


AirMap este o companie lider in domeniul aerian si al automatizarii din lumea dronelor. Platforma AirMap este folosita de autoritati si intreprinderi din intreaga lume pentru a permite functionarea in siguranta a dronelor in spatiile aeriene de mica altitudine. Platforma este de asemenea folosita pentru a oferi informatii critice despre afaceri.


AirMap ofera planificarea misiunilor, zbor si capturi, impreuna cu solutii de automatizare a fluxurilor de date pentru intreprinderi si furnizori terti. Produsele AirMap sunt utilizate in prezent in Republica Ceha, Japonia, Singapore, Elvetia, Statele Unite si sunt disponibile in peste 30 de tari.


AirHub si Mapture.ai creaza o drona autonoma: drone-in-the-box

Brevetul DJI prezinta noul modul al camerei si sistemul OIS


Magazin - Dronshop.roArticole legate


Articole recomandate


Categorii


Etichete


DronshopDJI Oradea ARSDJI Oradea EnterpriseDJI Oradea Agricultura

K-Index

K-Index