Spectacol de 4 Iulie combina artificii si drone

Spectacol de 4 Iulie combina artificii si drone

Publicat de pe data de 27. 09. 2021., 12:11:12

  • Distribuie:

O companie baltica, SPH Engineering, a lansat un nou videoclip filmat pe 4 iulie. Videoclipul surprinde drone programate care zboara in concert cu un afisaj de artificii - si chiar pare sa poarte niste pirotehnci. Merita urmarit.


Desigur, Ziua Independentei este un moment minunat pentru artificii - si drone. Dar, in mod normal, daca nu aveti permisiunea speciala, cele doua nu sunt de obicei un amestec minunat.

Cu exceptia cazului in care, bineinteles, dronele au fost programate special pentru a face parte din spectacol - ceea ce e intocmai ce au facut cei de la SPH Engineering. Compania produce ceva numit Drone Show Software, care face cam ceea ce te-ai astepta sa faca. De asemenea, SPH prezinta demonstratii tehnologice pentru a arata ce poate face si iata editia din 4 iulie.


Se intampla lucruri foarte interesante acolo! Pe noi ne-a impresionat in mod special segmentul in care dronele par a transporta artificii, lasand scantei in urma lor. Daca acestea intr-adevar transportau artificii, atunci drona ar fi trebuit sa aprinda si acea pirotehnica – un truc cu adevarat misto!

Cand analizam acest videoclip, singura critica pe care am avut-o este aceea ca am dori sa vedem mai multe drone. Dar avand in vedere ca acesta nu este decat un show demonstrativ de la SPH Engineering, putem intelege ca costul ar putea impiedica compania sa aiba un numar si mai mare. (In plus, probabil ca suntem rasfatati de unele dintre spectacolele care includ 500, chiar 1000 de drone.)

„SPH Engineering este onorat sa ofere un nou program Drone Show, oferind o experienta a evenimentelor cu totul nou. Noul instrument permite integrarea tuturor elementelor esentiale pentru o performanta excelenta, cum ar fi muzica, efectele speciale si drone dance, care pot fi livrate si ca un divertisment digital. Suntem foarte incantati sa oferim o solutie clientilor exigenti care doresc excelenta pentru a le asigura posibilitatea de a crea noi spectacole la un alt nivel.”

-Alexey Dobrovoiskiy, Director Tehnic la SPH Engineering

Altii au folosit in trecut programul Drone Show al companiei, cu rezultate deosebite. Aceste videoclipuri au fost produse de altii care foloseau produsul pentru propriul spectacol din Elvetia si SUA.Daca sunteti curiosi despre cum functioneaza, iată ce are de spus compania despre proces:


„Codul de timp cu muzică este pornit de la un computer de control si transmis pe tot hardware-ul de primire- panoul de control cu artificii si computerul de control al spectacolului de drone. Odata pornit codul de timp, spectacolul este initializat si toate componentele asteapta comanda de pornire. Inregistrarea video prezinta cat de exacte sunt formatiunile dronelor si a artificiilor si interactioneaza cu ritmul muzicii.
sunt dronele si artificiile creeaza formatiuni sincronizate si interactioneaza cu ritmul muzicii. "


Noul gimbal DJI, cu doua manere si complet integrat

Bi-copter si cadru pentru drona facute publice prin brevetele CNIPA


👉 Magazin - Dronshop.ro 👈Articole legate


Articole recomandate


Categorii


Etichete


DronshopDJI Oradea ARSDJI Oradea EnterpriseDJI Oradea Agricultura

K-Index

K-Index