Specificatii posibile DJI Mavic Mini

Specificatii posibile DJI Mavic Mini

Publicat de Larissa Popovici pe data de 18. 01. 2021., 15:28:00

  • Distribuie:

Specificatii posibile DJI Mavic Mini


Specificatii posibile DJI Mavic Mini. Specificatiile pentru DJI Mavic Mini au fost reconfirmate intr-o lista publica de la un vanzator, care a dezvaluit aceste informatii inainte de lansarea noii drone DJI. Listarea confirma faptul ca DJI Mavic Mini va cantari intr-adevar doar 249 de grame, ceea ce il face o drona ultra usoara. Mai mult, ni se confirma si un timp de zbor maxim de 30 de minute, ceea ce este incredibil, avand in vedere dimensiunea si greutatea acestuia.


Specificatiile DJI Mavic Mini au fost reconfirmate

Pe masura ce ne apropiem de lansarea inevitabila pentru noul DJI Mavic Mini. Am descoperit inca o listare publica de la un reseller online. Lista confirma specificatiile sșa cum le-am raportat in articolele anterioare.

  • Drona va cantari intr-adevar doar 249 de grame.
  • Acesta va avea un timp de zbor maxim de 30 de minute.
  • Va avea o raza de transmise de 2,5 km.
  • Un gimbal cu trei axe
  • O camera care poate filma 2.7Khttps://dronedj.com/2019/10/27/dji-mavic-mini-specifications-reconfirmed-2-7k-video-30-min-flight-time/


Singurele negative pana acum

  • Lispa filmarilor 4K. Desi, cu browserele web limitand rezolutia video (YouTube pe Safari!), Calitatea video cu compresie pe site-uri precum Facebook si faptul ca majoritatea oamenilor urmaresc fotografiile si videoclipurile pe un ecran mic (smartphone si tablete), nu cred ca 2.7K este cu adevarat o problema foarte mare
  • Nu evita obstacole. Pe baza fotografiilor, nu pare ca DJI Mavic Mini are sistemul de evitare a obstacolelor tipic DJI. Cei doi „senzori” aflati in partea din fata a dronei par falsi si doar creati pentru a face drona sa para un adevarat DJI Mavic. Partea laterala si spate a dronei nu are niciun fel de senzor. Intr-adevar, singurii senzori care se gasesc pe aeronava sunt in partea de jos care va vor ajuta cu aterizarea.


👉 Magazin - Dronshop.ro 👈Drona Profesionala

DJI Romania


Facebook: Dronshop.ro - DJI Romania - Autel Romania

Articole legate


Articole recomandate


Categorii


Etichete


DronshopDJI Oradea ARSDJI Oradea EnterpriseDJI Oradea Agricultura

K-Index

K-Index