Hot arestat cu ajutorul unei drone!

Hot arestat cu ajutorul unei drone!

Publicat de Suranyi László pe data de 17. 01. 2021., 22:37:29

  • Distribuie:

Hot arestat cu ajutorul unei drone! Un bărbat în vârstă de 23 de ani din Florida sa ascuns pe un acoperiș, după ce poliția la urmărit pentru că a încercat să jefuiească o casă, dar o dronă echipată cu o cameră termică FLIR a ajutat ofițerii să urmărească suspectul. Anthony Rivers Jr. a fost arestat la scurt timp după ce drona l-au văzut, ceea ce a marcat și prima dată când Departamentul de Poliție din Daytona Beach a folosit o dronă pentru a aresta un suspect, potrivit lui Orlando Sentinel. WKMG News 6 a prezentat un interviu video cu departamentul de poliție implicat în arestare spărgătorului:Patrulă cu drone


După ce patrula nu a reușit să-l găsească pe Rivers Jr. pe jos, cinci drone au pornit la căutarea suspectului. Odată ce Rivers Jr. știa că poliția se apropia de el, a sărit pe trailerul unui vecin, dar a renunțat la scurt timp după ce poliția la convins să coboare, potrivit WKMG News 6.


“Dronele noastre sunt echipate cu un sisteme FLIR, care ne permit vederea pe timp de noapte”, a spus SGT. Time Ehrenkaufer într-un interviu WKMG News 6.


Departamentul de Poliție din Daytona Beach a cumpărat dronele cu bani confiscați de la dealerii de droguri!


Departamentul de poliție a declarat, de asemenea, WKMG News 6 că cele cinci drone au costat 76.000 de dolari, dar au fost finanțați cu bani confiscți de la dealerii de droguri.


Drone de poliție


Dronele au fost folosite de alte departamente ale poliției din întreaga lume pentru a urmări suspecții, datorită avantajelor lor aeriene. Aproape orice quadcopter poate să facă această treabă, dar dronele construite special pentru poliție sunt echipate cu camere termice, pentru a oferi ofițerilor posibilitatea de a vedea în orice situație, inclusiv pe timp de noapte. Ca departamentele de poliție să folosească drone, a fost un subiect foarte discutat, pnetru ca acestea pot acoperi zone mari și crește numarul arestărilor.


Și infractorii folosesc drone!


Chiar dacă departamentele de poliție folosesc drone pentru a face arestări, există și infractori care au fost prinși folosind drone similare pentru a elimina transporturile ilegale în închisori sau chiar a urmări zonele pentru potențiale jafuri. Un bărbat din Philadelphia a folosit o dronă pentru a găsi mașini scare să le spargă, dar a fost arestat de poliția locală pe 15 iunie, potrivit ABC 6.


Creșterea disponibilității dronelor înseamnă accesul mai ușor al infractorilor la utilizarea abuzivă a tehnologiei în creștere, însă departamentele de poliție pot fi văzute ca un exemplu de utilizare adecvată a tehnologiei de combatere a criminalității.


Sursa: https://www.wetalkuav.com/daytona-beach-police-catches-suspect-with-help-from-drone/


👉 Magazin - Dronshop.ro 👈


Drona Profesionala

DJI Romania


Facebook: Dronshop.ro - DJI Romania - Autel Romania


Articole legate


Articole recomandate


Categorii


Etichete


DronshopDJI Oradea ARSDJI Oradea EnterpriseDJI Oradea Agricultura

K-Index

K-Index