SMO 4K – o camera de actiune extrem de usoara pentru FPV

SMO 4K – o camera de actiune extrem de usoara pentru FPV

Publicat de Sziki Alexandra pe data de 11. 01. 2021., 08:43:00

  • Distribuie:

SMO 4K este o camera de actiune extrem de usoara, conceputa pentru montarea pe o drona FPV. Cantarind doar 30 de grame, camera adopta forma unui card de credit. Camera include doar un obiectiv wide-angle de 4K si un nucleu de procesare, alimentat de o baterie FPV. Dezvoltata de BetaFPV, foloseste tehnologia Insta360. Camera dispune de stabilizare FlowState, permitand pilotilor FPV sa obtina videoclipuri ultra-fluide cu aplicatia mobila si software-ul desktop Insta360.Designul extrem de usor al camerei SMO 4K

O camera de actiune cantareste, in medie, peste 100 de grame. Nu pare mult, pana o montati pe o mica drona FPV care cantareste doar 100 de grame. Designul simplificat al SMO 4K mentine greutatea camerei la doar 30 de grame, permitandu-va sa zburati mai repede, mai mult; si sa faceti mai multe manevre. De ani de zile, vechile camere de actiune sunt reconfigurate si facute mai usoare pentru FPV-uri, in mod DIY. Acum, noua camera de la BetaFPV ofera o solutie pentru pilotii care doresc sa-si imbunatateasca continutul FPV fara probleme.


 

Continut ultra-wide angle de 4K

Desi dronele FPV au o camera ce transmite un flux video live, aceste camere se limiteaza adesea la o rezolutie de aproximativ 1080p. Cu o camera de actiune, puteti inregistra video in 4K wide-angle, cu mai multe detalii, stabilizare mai lina si o gama dinamica mai buna.

SMO 4K filmeaza in 4K cu o noua optiune FPV ultra-wide angle, in Insta360 Studio, care elimina distorsiunile din materialele produse. In acelasi timp, un bitrate de 100 mbps si codificarea H.265 ofera detalii clare.


SMO 4K - Stabilizat pentru FPV-uri

Cele mai amuzante parti ale zborului FPV sunt cascadoriile pe care le efectuati cu drona. Aceste manevre pot fi, de asemenea, o provocare pentru algoritmii de stabilizare a imaginii. Astfel, obtineti adesea imagini tremurate. SMO 4K dispune de algoritmul de stabilizare FlowState al Insta360.

Camera SMO 4K poate fi montata cu usurinta pe o varietate de drone FPV, inclusiv CineWhoops, Quad-uri ducted de 3-4”, FPV-uri cu raza lunga de 4-5” si FPV-uri cu aripa fixa.Odata cu lansarea SMO 4K, este lansarea noului quadcopter cinewhoop Beta95X V3. Aceasta drona are o montura incorporate pentru camera SMO 4K pentru instalarea usoara, direct din cutie. In plus, cadrul sau inversat “pusher-style” mentine un centru de greutate scazut si usureaza manevrarea dronei.

Daca aveti deja o drona FPV, fisierele STL sunt disponibile si pentru imprimarea 3D a propriului suport.

 

Plug-in si control

Camera vine cu un conector de alimentare 6V to 27V, acceptand baterii FPV LiPo de 2S-6S. De asemenea, puteti conecta camera la controllerul radio pentru a porni si a opri inregistrarea de la distanta fara a fi nevoie sa opriti zborul.

 

Gata cu jello effect cu SMO 4K!

Una dintre provocarile inregistrarii FPV este “jello effect”, adica vibratii puternice in videoclip. Pentru a combate acest lucru, SMO 4K vine cu un filtru ND16 in cutie. Acesta ofera o estompare de miscare naturala in conditii de lumina. Este inclus si un filtru UV, care poate fi folosit si ca protector de lentila in timpul zborului.

 

Articole legate


Articole recomandate


Categorii


Etichete


DronshopDJI Oradea ARSDJI Oradea EnterpriseDJI Oradea Agricultura

K-Index

K-Index