Skydio se pregateste cu o drona noua pe toamna

Skydio se pregateste cu o drona noua pe toamna

Publicat de Larissa Popovici pe data de 18. 01. 2021., 11:24:30

  • Distribuie:

In zilele acestea vedem tot mai putini producatori de drone, care vin regulat cu ceva nou. Datorita celor “trei mari” producatori (DJI, Parrot si Yuneec), si dintre acestia doar chinezii mai sunt prezenti cu adevarat pe piata.


Cu toate acestea, nu ar trebui sa uitam des companiile care au iesit anterior cu o drona care era destul de semnificativa pe piata. Un exemplu a fost Skydio, care a imbogatit piata cu drona lor, R1. Dar si ei parea sa fi disparut de ceva timp.


Dar acum par sa revina in forta. Vin cu din ce in ce mai multe tease-ere si accesand site-ul lor putem vedea textul: “If you’re thinking of buying a drone, wait.”(Daca te gandesti sa cumperi o drona, asteapta.)


Ce se intampla cu adevarat in spate nu stim inca, dar nu este deloc exclus faptal ca un R2 se pregateste de lansare. In luna martie, Skydio a postat un clip pe twitter, cu textul ca se testeaza ceva, dar nu pot spuna ce. Poate fi vorba chiar despre noua drona?

Skydio
@SkydioHQ

Can't show you what we're testing, but it's going well


Ar fi minunat sa avem o surpriza reala, doarece ar fi o foarte mare nevoie de un concurent demn pe piata dominata de DJI.

Facebook:SkyDio


👉 Magazin - Dronshop.ro 👈


Drona Profesionala

DJI Romania


Facebook: Dronshop.ro - DJI Romania - Autel Romania


Articole legate


Articole recomandate


Categorii


Etichete


DronshopDJI Oradea ARSDJI Oradea EnterpriseDJI Oradea Agricultura

K-Index

K-Index