Site-ul Best Buy lanseaza DJI RS2 si RSC 2, cu preturi de la 849$, respectiv 429$

Site-ul Best Buy lanseaza DJI RS2 si RSC 2, cu preturi de la 849$, respectiv 429$

Publicat de pe data de 27. 09. 2021., 11:13:40

  • Distribuie:

Viitorul gimbal DJI RS2 a fost lansat pe site-ul Best Buy inainte de lansarea oficiala, dezvaluind pretul de 999 USD si unele noi caracteristici. Noul gimbal are brate din fibra de carbon, montare la distanta, comenzi cu doua maini si multe altele.

La scurt timp dupa acesta, pe site a aparut si DJI RSC 2 – mai mic si mai ieftin, la 429 USD. Noul gimbal are un nou afisaj frontal, brate standard, trei porturi USB-C si functioneaza cu focusul DJI si sistemul de transmisie a imaginii RavenEye.

Mai tarziu, Best Buy si-a dat seama de greseala comisa, stergand ambele pagini pentru ambele produse.


Trei porturi USB-C

Ambele gimbaluri au trei conectori USB-C, RS2 direct pe brat, RSC2 sub suportul camerei, permitand conectarea a trei dispozitive, simultan. In imagini, putem vedea ca un conector este conectat la camera, celalalt la DJI Focus, si cel de-al treilea la sistemul de transmisie a imaginii DJI Ronin RavenEye. Exista, de asemenea, un alt cablu care iese din camera conectat la sistemul de transmisie, pentru a permite partajarea imaginii.


Wheel nou

Atat DJI RS2, cat si RSC2 au un nou wheel de derulare pe partea din fata situata deasupra butonului trigger-style. Acesta va fi probabil personalizabil prin aplicatia Ronin si va va permite fie sa controlati functiile camerei, fie sa rotiti lin o axa selectata a gimbalului.


Display nou

RS2 are acum un mic display incorporat pentru a permite un control mai bun asupra gimbalului. Concurentii DJI au incorporat acest lucru in gimbalurile lor in ultimele generatii, oferind utilizatorilor o modalitate vizuala de a schimba setarile gimbalului si ale camerei fara a fi nevoie sa utilizeze o aplicatie mobila.


RS2 – optiuni noi de montare

Odata cu adaugarea modulului de transmisie a imaginii, DJI RS2 poate fi acum montat intr-o gama larga de locatii, care odata pareau imposibile. Noul gimbal poate fi montat pe o macara pentru camera, un cablu pentru camera, un glisor si poate fi suspendat in dedesubtul obiectelor cu accesorii suplimentare.


Preturile


DJI RSC 2

Pretul DJI RSC2, inca nelansat, va fi de 429$ pentru pachetul standard, respectiv 599$ pentru Pro Combo.


DJI RS2

In pachetul standard, primiti gimbalul in sine, un suport pentru telefon, un suport pentru trepied, un total de 10 cabluri pentru a conecta totul; si pare sa cuprinda si niste curele pentru cabluri si o husa de transport. Nu este sigur, insa probabil asta va include. Pretul pachetului standard este de 849$.

DJI RS2 Pro Combo

Pachetul Pro Combo include gimbalul, DJI Focus, un suport pentru telefon, montura trepied, noul modul de transmisie a imaginii Ronin RavenEye, un total de 10 cabluri de conectare, aceleasi (probabil) curele pentru cabluri si husa. Acesta costa 999$.


Sa vedem, atunci, si cum arata:


RS2RSC2