Sistemul DJI FPV revolutioneaza cursele cu drone

Sistemul DJI FPV revolutioneaza cursele cu drone

Publicat de Larissa Popovici pe data de 18. 01. 2021., 12:07:49

  • Distribuie:

Cei de la DJI nu au stat foarte mult pe ganduri. Abia acum cateva zile am aflat ca s-ar putea sa intre si pe piata de drone FPV, si iata.. DJI Digital PFV System a si aparut. Dar sincer, nu chiar la asta ne asteptam.


Pentru ca, practic, nu au venit cu drona FPV gata asamblata, ci cu un sistem FPV. Un sistem ce ofera un mare plus in cursele FPV, transmisie HD, foarte clara si fara intrerupere, de la camera spre monitoare sau ochelari FPV. Solutia analogica pana in prezent nu a fost intr-adevar prietenoasa pentru spectatori, deci aceasta tehnologie poate ajuta la eliminarea neplacerilor in aceast sport spectaculos.


Pachetul include ochelari FPV, modulul de transmisie, telecomanda FPV si camera FPV. Acest pachet va fi disponibil de la mijlocul lunii august, in doua pachete. Unul ar fi FPV Fly More Combo la pretul de 4,799 de lei, care include kitul prezentat mai inaite, plus cablurile si conectorii necesari pentru functionare.


Al doilea pachet ar fi FPV Experience Combo, la pretul de 4,229 de lei. Acest pachet contine doua camere, doua module de transmisie si o pereche de ochelari, dar telecomanda lipseste.👉 Magazin - Dronshop.ro 👈


Drona Profesionala

DJI Romania


Facebook: Dronshop.ro - DJI Romania - Autel Romania


Articole legate


Articole recomandate


Categorii


Etichete


DronshopDJI Oradea ARSDJI Oradea EnterpriseDJI Oradea Agricultura

K-Index

K-Index