Se spune ca noile gimbaluri DJI Ronin vor fi lansate pe 15 octombrie

Se spune ca noile gimbaluri DJI Ronin vor fi lansate pe 15 octombrie

Publicat de Sziki Alexandra pe data de 10. 01. 2021., 15:43:18

  • Distribuie:

Viitoarele gimbaluri Ronin ale companiei DJI au fost dezvaluite luna trecuta de Best Buy, sugerand o lansare iminenta. Luna aceasta, cunoscutul leaker @OsitaLV spune ca DJI RS 2 si RSC 2 vor fi lansate pe 15 octombrie, la doar o zi dupa Amazon Prime Day.

Leakerul @OsitaLV a distribuit ieri ca viitoarele gimbaluri DJI RS2 si DJI RSC2 vor fi lansate pe 15 octombrie. Ne-am asteptat initial ca cele doua noi gimbaluri sa fie lansate mai tarziu, prin data de 24.Este posibil?

Pe scurt, da, este foarte posibil ca viitoarele gimbaluri DJI sa fie lansate mai devreme in aceasta luna decat am fi crezut. Sa vedem, de ce ? In august, a inceput sa circule imagini ale unui nou gimbal cu literele RS2. O luna mai tarziu, DJI RS2 si DJI RSC2 au fost lansate pe baza de date a FCC, sugerand o lansare apropiata.

Cateva zile mai tarziu, BestBuy a publicat, din greseala, noile gimbaluri, prezentand imagini ale produselor si preturile pachetelor standard si pro pentru fiecare. La scurt timp dupa, produsele au fost eliminate de pe site-ul BestBuy.

Intrucat postarile BestBuy contineau aproape toate informatiile in afara de materialele de marketing oficiale de la DJI, Se pare ca data de lansare a viitoarelor gimbaluri e chiar… Poimaine. 


Facebook: DJI Romania, Dronshop.ro


👉 Magazin - Dronshop.ro 👈Articole legate


Articole recomandate


Categorii


Etichete


DronshopDJI Oradea ARSDJI Oradea EnterpriseDJI Oradea Agricultura

K-Index

K-Index