Scurgere de informatii – Noul sistem de transmisie a imaginii DJI Ronin RavenEye

Scurgere de informatii – Noul sistem de transmisie a imaginii DJI Ronin RavenEye

Publicat de pe data de 12. 01. 2021., 08:56:19

  • Distribuie:

Cunoscutul leaker @OsitaLV a comis-o din nou, incarcand o imagine a viitorului sistem de transmitere a imaginii Ronin RavenEye de la DJI, pe Twitter. Noul sistem de transmitere a imaginii va fi lansat, probabil, alaturi de noile gimbaluri Ronin S2 si RoninSC2

Aruncand o privire asupra imaginii postate, putem vedea numele noului sistem de transmisie, RavenEye Wireless Video Transmitter. Putem vedea, de asemenea, ceea ce pare a fi un buton de alimentare, un LED de stare rosu si LED-uri indicatoare ale bateriei. 

Dupa cum am vazut deja in imaginile noului dispozitiv, adaugand faptul ca acesta a fost deja lansat pe baza de date a FCC impreuna Ronin S2 si RoninSC2, putem crede ca va fi lansat probabil luna viitoare cu cele doua gimbaluri.

In ceea ce priveste data evenimentului, nu suntem siguri cand va avea loc. O posibilitate este 24 octombrie, deoarece produsele au fost adaugate la baza de date pe 24 septembrie, iar DJI, de obicei, prefera sa pastreze acest interval de o luna. 
Sistemul de transmitere a imaginii Ronin RavenEye

Aruncand o privire asupra etichetei sistemului de transmisie a imaginii, putem vedea ca se ataseaza direct la camera cu o montura cold shoe si este probabil alimentat de la unul din cei trei conectori USB-C de pe bratul gimbalului Ronin S2. De asemena, putem vedea doua antene care arata identic cu cele gasite pe controlerele Mavic originale.

Deoarece acest dispozitiv are si sigla ANATEL, putem spune ca sistemul de transmisie va utiliza probabil tehnologia Wi-Fi imbunatatita a DJI pentru a transmite imaginea pe o distanta mare. Acest Lucru va va permite sa plasati gimbalul intr-o locatie periculoasa sau greu accesibila, dar sa puteti in continuare sa vizualizati live camera.

Sistemul de transmitere a imaginii a fost lansat in cadrul diviziei de gimbaluri DJI, SZ DJI Osmo Technology Co., Ltd. cu numele Ronin RavenEye Image Transmission System si numarul de identificare 2ANDR-WV0012004.👉 Magazin - Dronshop.ro 👈


Articole legate


Articole recomandate


Categorii


Etichete


DronshopDJI Oradea ARSDJI Oradea EnterpriseDJI Oradea Agricultura

K-Index

K-Index