Ronin SC in culise

Ronin SC in culise

Publicat de Larissa Popovici pe data de 18. 01. 2021., 13:09:52

  • Distribuie:

Ronin SC in culise


DJI Ronin SC in culise. Gimbalurile de mana au devenit o parte uriasa a modului in care consumatorii realizeaza viziunea creativa din mintea lor. DJI si-a pus in mod ireprosabil clientii pe primul loc, intentionand sa tina pe primul loc dorintele si nevoile consumatorilor. Aceasta prioritate constanta a jucat un rol important in dezvoltarea si lansarea Ronin SC, cel mai nou ghimbal de mana.
Design Ronin SC


Conceput pentru camerele mirrorless, cea mai recenta adaugare la linia DJI Ronin este un instrument versatil care poate gazdui o varietate de scenarii de filmare. Designul sau usor este perfect pentru operarea cu o singura mana, lasand utilizatorii sa-si testeze limitele mobilitatii si creativitatii lor. Un declansator simplifica activarea modului Sport pentru imagini mai dinamice sau utilizarea ActiveTrack 3.0 pentru a garanta o inregistrare lina. In plus, caracteristica Roll 360 de la gimbal ofera noi posibilitati pentru tehnici si efecte de filmare.


Lansarea unui produs nu ar fi posibil fara jucatori cheie, precum Product Manager-ul, Eyrance Chen. Nascuta si crescuta in Shenzhen, a studiat medicina la scoala, fara sa isi imagineze vreodata ca va lucra intr-o buna zi pentru o companie de drone. Intrebata despre opinia ei despre Ronin-SC, Eyrance a raspuns: „Am ascultat clientii nostri. Am vrut sa oferim tot ce si-au dorit. Clientii au cerut un gimbal de mana mai usor si mai compact, asa ca am plecat la munca.” Cu toate acestea, drumul pentru a ajunge acolo nu a fost intotdeauna la fel de usor ca si materialele de la Ronin-SC.Provocari proiectare


Una dintre principalele provocari a fost acela de a face produsul mai usor, pastrandu-l totusi puternic. Motoarele mai puternice asigura ca, indiferent de cum va deplasati, gimbalul ramane constant. Mai multa putere ofera, de asemenea, mai multa reactie si control.


„SC” de la numele produsului reprezinta Ronin-S Compact. Pentru a crea o structura mai usoara si mai compacta, DJI Ronin-SC este construit din aliaje de magneziu, ceea ce confera o greutate mai usoara, pastrand in acelasi timp durabilitatea. Dispozitivul este, de asemenea, format din aluminiu, otel si plastic compozit de inalta rezistenta. Rezultatul a iesit un gimbal robust, de mana, proiectat pentru comoditate, transport si mentinere pentru perioade lungi de timp.


Un alt obstacol care trebuia sa fie depasit era testarea fiabilitatii. Fiabilitatea este o problema atunci cand se utilizeaza greutati simulate, deoarece distributia greutatii este mai putin precisa. DJI a efectuat teste minutioase folosind o mare varietate de camere si lentile reale. Utilizarea sarcinilor reale efective, spre deosebire de greutatile blocate, a facut ca DJI Ronin-SC sa fie precis, echilibrat si versatil. Suporta o sarcina utila de 2,0 kg si este compatibil cu o lista aparent nesfarsita de camere si lentile mirrorless.Utilizatorul inainte de toate


Ronin-SC este o declaratie al angajamentului DJI de a mentine dorintele utilizatorilor pe primul loc. A pune clientul in primul rand este ceea ce le-a permis sa realizeze un produs care sa permita consumatorilor de zi cu zi sa creeze continut la nivel profesional fara efort.


👉 Magazin - Dronshop.ro 👈


Drona Profesionala

DJI Romania


Facebook: Dronshop.ro - DJI Romania - Autel Romania

Articole legate


Articole recomandate


Categorii


Etichete


DronshopDJI Oradea ARSDJI Oradea EnterpriseDJI Oradea Agricultura

K-Index

K-Index