Ronin-S vs Ronin-SC

Ronin-S vs Ronin-SC

Publicat de Larissa Popovici pe data de 18. 01. 2021., 11:55:46

 • Distribuie:

DJI Ronin-S este un stabilizator excelent pentru camerele DSLR, oferind o mare compatibilitate cu o gama larga de camere si seturi de lentile. Si acum, odata cu lansarea lui Ronin-SC, utilizatorilor le este oferit un gimbal usor si portabil care a fost proiectat pentru camere mirrorless. Deci, care ar trebui sa-l cumpati?


A sosit noul Ronin-SC, oferind o stabilizare excelenta pe 3 axe, un design usor si functionalitati noi. Ca cel mai nou membru al seriei Ronin, introducerea acestui gimbal portabil a starnit interesul fotografilor si al producatorilor de filme. In aceasta comparatie, vom trece prin cele mai importante puncte pe care trebuie sa le luati in considerare inainte de a achizitiona oricare dintre acestea.


Design


Atat Ronin-S cat si Ronin-SC are un design portabil si sunt detasabile, ceea ce le face foarte convenabile pentru transport.


DJI Ronin-SC cantareste doar 1,1 kg, facandu-l incredibil de convenabil pentru transportat atunci cand va deplasati in diferite locatii de fotografiere. Dimensiunea redusa al lui Ronin-SC face chiar mai usor stocarea gimbalului intr-un rucsac sau in cutia de transport.


Ronin-SC poate fi depozitat indiferent de pozitia axelor, facand transportul incredibil de usor. Acest lucru inseamna ca Ronin-SC nu trebuie sa fie echilibrat de fiecare data cand il folositi.


Camere compatibile


Acesta este un aspect esential de luat in considerare atunci cand decideti ce gimbal este potrivit pentru dvs. In timp ce Ronin-S poate fi utilizat cu o gama larga de camere DSLR si camere mirrorless, Ronin-SC este proiectat special pentru camere mirrorless care cantaresc maxim 2 kg.


Iato a lista al camerelor compatibile cu Ronin-SC:

Sony

Nikon

Canon

Panasonic

Fujifilm

a7 SeriesZ6EOS RGH5X-T2 

a9Z7M50GH5SX-T3a6500G9a6400a6300RX100


Configurare


Axele lui DJI Ronin-SC pot fi blocate, care face ca configurarea si echilibrarea sa poata fi facuta mult mai reped. Quick-Release Plate-ul(placa de eliberare rapida) este o alta carecteristica utila pentru fotografierea rapida, oferind utilizatorilor posibilitatea da a utiliza pozitii de montare preconfigurate.


Toate axele gimbalului pot fi blocate in timpul transportului.


Urmatorul videoclip va arata cum sa configurati Ronin-S:


Functii inteligente


Urmatoarele functii inteligente sunt suportate pe ambele Ronin:

Panorama – Faceti fotografii FOV (field of view).

Timelapse si Motionlapse – Sunt tehnici eficiente pentru a prezenta trecerea timpului si miscarea intr-un mod cinematografic.


Modul Sport – Ambele gimbaluri DJI Ronin au functia Sport, oferindu-va posibilitatea de a pastra subiecte in miscare rapida in cadru si de a crea tranzitii unice cu usurinta.


Dar Ronin-SC vine cu unele noi functii interesante!


ActiveTrack 3.0 – Ronin-SC este primul gimbal din seria Ronin care suporta tehnologia ActiveTrack 3.0. Folosind suportul de telefon Ronin-SC, un smartphone atasat deasupra aparatului foto este combinat cu aplicatia Ronin si Ronin-SC pentru a urmari cu precizie subiectul. ActiveTrack 3.0 poate fi folosit pentru a selecta rapid, urmari si inregistra un subiect in miscare.


Force Mobile – Aceasta functie DJI Ronin-SC va ofera o modalitate complet noua de a va controla gimbalul. Utilizatorii pot controla Ronin-SC miscandu-si smartphone-ul, oferind o metoda unica, instinctiva de filmare. *


Specificatii


Acum ca am acoperit punctele principale, sa aruncam o privire si la specificatii:


Ronin-SC

Ronin-S

 • Weight1.1 kg - 1.84 kg
 • Tested Payload 2 kg - 3.6 kg
 • Dimensions370mm×150mm×165mm486mm×202mm×185mm
 • Max. Operation Time 11h 12h
 • Charging Time 2h 30min (No Quick Charge)2h 15min (Quick Charge)
 • 2h 30min (No Quick Charge)
 • Controlled Rotation Range Pan axis control: 360° continuous rotation
 • Tilt axis control: -90° to 145°
 • Roll axis control: ±30°
 • Pan axis control: 360° continuous rotation (Roll 360 mode)
 • Tilt axis control: +180° to -90° (Upright Mode), +90° to -135° (Underslung and Flashlight Mode)
 • Roll axis control: ±30°, 360° continuous rotation

Max. Axis Rotation Speed All axis: 180°/sAll axis: 360°/s

Underslung Mode Yes Yes

Flashlight Mode Yes Yes

Connections Bluetooth 5.0; USB-CBluetooth 4.0; USB-C


Alegerea stabilizatorului


Daca utilizati o camera DSLR la lucrarile dvs. si aveti o gama larga de obiective, Ronin-S este o alegere excelenta pentru dvs. Ronin-S este un gimbal portabil pentru creatorii de film, producatori de continut si proprietari de camere DSLR.


Pentru creatorii de continut care ar dori un stabilizator mai usor si mai prietenos pentru calatorie, Ronin-SC este esential pentru echipamentul lor. Perfect pentru vloggeri si fotografi de nunti, Ronin-SC intra ca un lider pe piata gimbalurilor pentru camerele mirrorless.


👉 Magazin - Dronshop.ro 👈Drona Profesionala

DJI Romania


Facebook: Dronshop.ro - DJI Romania - Autel Romania

Articole legate


Articole recomandate


Categorii


Etichete


DronshopDJI Oradea ARSDJI Oradea EnterpriseDJI Oradea Agricultura

K-Index

K-Index