Romeo Durscher, un lider in lumea dronelor, paraseste DJI

Romeo Durscher, un lider in lumea dronelor, paraseste DJI

Publicat de Sziki Alexandra pe data de 11. 12. 2020., 09:37:26

  • Distribuie:

Romeo Durscher, o persoana cu profil inalt din cadrul companiei DJI a decis sa paraseasca compania. Nu stim unde se indreapta Romeo acum, dar cu siguranta ii va fi simtita lipsa.

Daca ati fost catusi de putin implicat in lumea dronelor pana acum, probabil ati auzit de Romeo Durscher. Directorul senior de integrare a sigurantei publice (elvetian, multilingv) a participat in mod constant la evenimentele majore ce implicau drone. Acesta desfasura ateliere, impartasindu-si cunostintele si demonstrand de ce #dronesforgood reprezinta mai mult decat un simplu hashtag. Durscher este, pur si simplu, unul dintre cei mai inalti sustinatori ai utilizarii benefice a dronelor in intreaga lume.Incotro se indreapta Romeo Durscher?

Aceasta este o intrebare buna, din pacate, fara raspuns. Indicii ca exista ceva in neregula au aparut in unele materiale promotionale pentru viitoarea conferinta Interdrone. Iata prima versiune a anuntului promotional:Mai tarziu, in cursul aceleiasi zile, ceva s-a schimbat.  

Mai exact, titlul postului lui Romeo:Un nou titlu pentru Romeo Durscher

In cea de-a doua postare, Romeo capata titlul de “UAV public safety evangelist”. Dupa cum puteti observa, cuvantul “DJI” lipseste. Se pare ca Romeo a cerut revizia primei versiuni a anuntului promotional.


O mostenire extraordinara

Contributiile lui Romeo Durscher in industria dronelor sunt efectiv incalculabile. In plus fata de nenumarate conferinte, lucrari si cercetari; a fost, de asemenea, implicat activ in ceea ce priveste nevoile primilor respondenti, fortelor de ordine si altor institutii din sectorul sigurantei publice. Romeo a lucrat, alaturi de alti profesionisti, in cadrul/timpul? unor incendii masive din California, ajutand la coordonarea expedierii unui numar mare de drone ce zboara la altitudine joasa pentru a obtine imagini de inalta rezolutie ale zonelor afectate in urma focului. El a evidentiat munca extraordinara desfasurata de echipele de cautare si salvare. Acestia au folosit drone ca instrumente pentru a ajuta la gasirea si salvarea persoanelor aflate in pericol. Romeo si-a impartasit, cu rabdare, cunostintele extraordinare cu oricine ii solicita informatii.

Este, de asemenea, admirabil, faptul ca Romeo Durscher a fost alaturi de DJI timp de 6 ani. La inceputul cariei lui Romeo in cadrul companiei, DJI era o companie oarecare. Durscher a recunoscut rolul pe care dronele il pot avea in sectorul sigurantei publice. Industria nu era inca familiarizata cu folosirea dronelor, dar Romeo a luptat sa prezinte scenariile de utilizare ale acestei noi tehnologii; le-a aratat cum ar putea ajuta la indeplinirea unei multitudini de sarcini.

Mai mult, Romeo nu a dat niciodata senzatia ca facea ce facea in scopul vanzarii sporite a produselor. El promova dronele pentru ca crede ca sunt instrumente ce ii pot ajuta pe cei din sectorul sigurantei publice sa isi desfasoare activitatea intr-un mod mai sigur si mai eficient.O munca la fel de importanta, dar mai putin vizibila pe care Romeo Durscher o desfasura este munca de “mesager” intre utilizatorii de drone si compania in sine. Indiferent de cat de mult ii placea lui Romeo sa impartaseasca informatii, ii placea in egala masura sa le acumuleze. In conversatiile cu reprezentantii sigurantei publice de-a lungul anilor; Durscher a adunat o multime de feedback-uri cu privire la caracteristicile placute de profesionisti, alaturi de caracteristici pe care acestia si le-ar dori in plus.


Influenta lui Romeo Durscher in designul produselor

Feedback-urile acumulate de Romeo au influentat direct versiunea finala a multor drone Enterprise. Optiunile dronei Mavic 2 Enterprise de imagistica termica, difuzorul si un semnal luminous se datoreaza in mare parte lui Romeo Durscher. El a sustinut ca bazele versiunii pentru consumatori pot fi adaptate pentru a crea o drona Enterprise. Romeo a fost, de asemenea, implicat in dezvoltarea altor produse DJI si chiar a produselor terte, cum ar fi M200, M300, ochelarii Epson Moverio AR si altele.

Romeo Durscher este un exeplu excelent al modului in care o persoana ce intelege clar scenariile de utilizare si cerintele industriei poate ajuta cu adevarat la implemenarea produselor in industrie.Articole legate


Articole recomandate


Categorii


Etichete


DronshopDJI Oradea ARSDJI Oradea EnterpriseDJI Oradea Agricultura

K-Index

K-Index