Review Mavic 2 Pro si Mavic 2 Zoom

Review Mavic 2 Pro si Mavic 2 Zoom

Publicat de Suranyi László pe data de 17. 01. 2021., 22:39:54

  • Distribuie:

Noul DJI Mavic 2 Pro și Mavic 2 Zoom au fost lansate iesi de DJI si au fost deja denumite “cele mai bune produse de imagini aeriene” din categoria drone consumatoare de catre Michael Oldenburg. We Talk UAV a testat cele doua drone, gasiti mai jos videourile:


Mavic 2 Pro reviewMavic 2 Zoom review Review Mavic 2 Pro


Hasselblad este cunoscut in lumea fotografiilor pentru aparatele de fotografiat high-end. Asa ca 20MP Mavic 2 Pro nu a dezamagit pe nimeni. Atingand peste 1 miliard de culori, cu profilul Dlog-M pe 10 biti. Cand cei de la We Talk UAV au testat transmisia OcuSync 2.0, latenta de 120 ms sa dovedit a fi aproape fara ag cand drona a zburat lângă un lac.

Senzor CMOS de 1 inch

Senzorul CMOS de 1 inci are o zona activa de detectare de patru ori mai eficienta decat originalul Mavic Pro. Senzorul mare inseamna, de asemenea, o performanta mai buna in medii cu lumina scazuta, cu o gama ISO mai extinsa.


Setari video 4K pe Mavic 2 Pro


Mavic 2 Pro este conceput pentru a fotografia 4K la 24 fps, 25 fps și 30 fps intr-o rezolutie de 3840 × 2160. Se poate filma 4K, de asemenea, folosind modul Full FOV pentru un unghi mai larg sau modul HQ pentru un videoclip decupat sau marit. Cand au fost testate dronele, nu au fost disponibil 4K 60 fps, dar 1920 × 1080 la 120 fps poate fi utilizat pentru editarea videoclipurilor cu slow motion.


Memoria integrata de 8 GB a ajutat la stocarea imaginilor cand a fost testata noua camera de 20 MP.


Chiar daca Mavic 2 Pro este construit cu senzori omnidirectionali de evitare a obstacolelor, activarea modului sport dezactiveaza automat unii senzori.


Design


Griul folosit de DJI pentru noua serie Mavic 2 este cu un ton mai deschis, comparativ cu seria originală Mavic.


LED-urile au fost observate pe bratele din fata langa motoare, iar cardul MicroSD poate fi accesat pe partea inferioara a dronei.


Motoarele ESC imbunatatite, cum ar fi cele pe care le-a prezentat DJI Mavic Platinum, pot fi gasite si pe noua serie Mavic 2, deci este mai silentioasa decat seria originala Mavic.


La fel ca si la controlerele de la Mavic Air, joystick-urile de pe controler pot fi desurubate la noul Mavic 2.


Concluzii pentru Mavic 2 Pro


Spre deosebire de modelele mai vechi, Mavic 2 Pro va inlocui seria Phantom 4 Pro datorita modelului sau compact, a camerei Hasselblad incorporate si a senzorului CMOS de 1 inch. S-ar putea sa nu aiba 4K 60 fps, dar We Talk UAV crede ca DJI lasa aceasta caracteristica pentru o lansare viitoare a unui posibil Phantom 5.


Review Mavic 2 Zoom


Chiar daca dimensiunea senzorului este aceeasi cu cea a seriei Mavic mai vechi, gimbalul a fost imbunatatit. De asemenea, camera poate fotografia 48 MP prin adunarea a noua imagini impreuna, dar caracteristica evidentiata este capacitatea sa de a realiza zoom-uri. Mavic 2 Pro si Mavic 2 Zoom au aceeasi tehnologie OcuSync 2.0, astfel incat conexiunea sa dovedit a fi stabila pe parcursul tuturor testelor.


Abilitatea de a schimba campul de vizualizare confera Mavic 2 Zoom flexibilitatea de a fotografia in diferite situatii, iar functia dolly zoom este mai clara decat videoclipurile post-editate, deoarece utilizeaza zoom optic nu decuparea.


Concluzie


Ambele drone sunt construite in mod similar, dar caracteristica principala a lui Mavic 2 Pro este camera Hasselblad de 20MP. In timp ce caracteristica principala Mavic 2 Zoom este zoom-ul optic. Chiar dacă Mavic 2 Pro are un senzor mai bun, Mavic 2 Zoom ar trebui sa fie inca considerat datorita campului de vizualizare reglabil, ceea ce deschide mai mult spatiu pentru creativitate. We Talk UAV intentioneaza sa faca niste videoclipuri pentru testele de impact pentru noile quad-coptere Mavic 2, asa ca ramai aproape pentru urmatoarele review-uri YouTube.


👉 Magazin - Dronshop.ro 👈


Drona Profesionala

DJI Romania


Facebook: Dronshop.ro - DJI Romania - Autel Romania

Articole legate


Articole recomandate


Categorii


Etichete


DronshopDJI Oradea ARSDJI Oradea EnterpriseDJI Oradea Agricultura

K-Index

K-Index