Quickshot-ul DJI Mavic Air 2 limitat la 1080p

Quickshot-ul DJI Mavic Air 2 limitat la 1080p

Publicat de Larissa Popovici pe data de 21. 05. 2020., 12:18:52

  • Distribuie:

Diversi utilizatori DJI Mavic Air 2 isi primesc dronele cu urme de zgarieturi, lucru care nu ar trebui sa se intample cu un produs atat de valoros.

 

Acelasi utilizator care a raportat o zgariere a descoperit, de asemenea, ca functia Mavic Air 2 Quickshots este blocata la 1080p 30fps la 35Mbps, speram, ca aceasta poate fi remediata cu o actualizare a firmware-ului.


Zgarieturi 

ZeroFGC a postat pe Twitter mai devreme cum a despachetat drona din cutie si a observat o adancitura pe aceasta. Apoi a distribuit problema pe pagina DJI Reddit, unde un alt utilizator a comentat ca drona sa a fost zgariata aproape in acelasi loc. 

Ar putea exista un fel de problema din fabrica, cu oamenii care asambleaza dronele ? 

Aceasta defectiune nu pare sa afecteze performanta dronei, dar nu aceasta ar trebui sa fie surpriza atunci cand despachetam noua drona DJI. 


Mavic Air 2 Quickshots limitat 

Acelasi utilizator a postat unui reprezentant DJI pe Twitter in urma cu cateva zile, intreband despre rezolutiile care pot fi utilizate intr-un mod de zbor Quickshot. Reprezentantul DJI a declarat ca Quickshots poate fi utilizat cu rezolutie 1080p, 2,7K sau 4K. In timp ce a testat Quickshots, a descoperit ca a inregistrat doar in 1080p 30fps la 35Mbps.Speram ca DJI sa permita rezolutii mai mari intr-o viitoare actualizare software. Acesta nu este prima problema video pentru Mavic Air 2. Modul Hyperlapse este inutilizabil la 8K si nu este disponibil in 4K, creand frustrari in randul proprietarilor Mavic Air 2. 

DJI Mavic Air 2 este o drona impresionanta, cu specificatii nemaipomenite pentru pretul si dimensiunea sa, dar par sa existe cateva functii lipsa pe care DJI nu le-a putut rezolva inainte de expediere. 

Acestea ar putea fi probleme cauzate de restrictiile COVID-19, nepermitand colaborarea fata in fata. 


Ce parere aveti despre problemele cu care se confrunta in prezent DJI Mavic Air 2? Articole legate


Articole recomandate


Categorii


Etichete


DronshopDJI Oradea ARSDJI Oradea EnterpriseDJI Oradea Agricultura

K-Index

K-Index