Produse DJI mai putin cunoscute - Partea II

Produse DJI mai putin cunoscute - Partea II

Publicat de Larissa Popovici pe data de 27. 09. 2021., 12:14:29

  • Distribuie:

Iata a doua parte al articolului Produse DJI mai putin cunoscute.


Seria DJI Takyon

DJI a publicat, intr-un videoclip, introducerea seriei Takyon pentru dronel de curse Snail.


Este o placa de baza cu un cip conceput pentru a mari viteza motoarelor. Interesant este insa faptul ca seria Takyon include multe alte tipuri de piese, nu doar sisteme de acceleratie.


Exista, de exemplu, Takyon Z14120, conceput pentru toate tipurile de vreme, care, de exemplu, are deja o alarma bazata pe sunet pentru uz industrial. Acest model ofera zboruri pe distante mai lungi, cu o fiabilitate mai mare, ceea ce il face un produs bun pentru fermieri, realizari de filme profesionale si in multe alte domenii.Ele sunt folosite fie in cursele de drone, fie in zonele industriale, care, desi sunt extrem de populare, nu sunt la fel de interesate pentru pilotii care folosesc dronele pentru recreere. 


DJI GS Pro 

DJI Go 4 si DJI Fly - acestea sunt aplicatii pentru drone obisnuite. Da, dar acest lucru nu acopera portofoliul complet al producatorului chinez, asa cum bine stim aplicatia numita GS Pro, printre alte lucruri, a fost realizata de DJI pentru utilizare in industrie. Vorbim despre o aplicatie iPad care ne permite sa gestionam datele zborurilor in cloud, sa lansam si sa monitorizam zboruri autonome. Putem chiar modera datele astfel incat sa fie editate in parametri doriti.DJI CrystalSky

In zilele noastre, suntem obisnuiti sa privim evenimente pe un afisaj integrat in controller sau, eventual, cu telefonul nostru mobil atasat la acesta, dar existat si o alta alternativa de la DJI. Acestea se adreseaza in principal pasionatilor de fotografii si videoclipuri, deoarece CrystalSky este un ecran cu o luminozitate atat de mare incat acesta este vizibil chiar si in lumina soarelui si este pe deplin compatibil cu aplicatia DJI GO 4. CrystalSky prezinta de patru ori luminozitatea unui ecran de telefon mobil simplu, culoriile sunt mai bune si putem gasi un asa-numit mod de imbunatatire a lizibilitatii luminii solarelui, care sa proceseze imaginea capturata in timp real. 

In cercul profesionistilor chiar si pana in ziua de azi este bine cunoscut si utilizat.DJI Guidance

Nu, acesta nu este un produs fictiv, desi foarte putini au auzit despre el, Guidance face parte si din portofoliul DJI!


In 2015, ca o mare revolutie, Guidance a fost creat pentru prevenirea obstacolelor. Drept urmare, dronele cu acest mod, au putut fi pilotate intre obstacole, fara sa se prabuseasca.


Sistemul functioneaza cu camere avansate si cu ajutorul unui algoritm, in plus, Guidance este capabil sa gaseasca informatii chiar si prin GPS, de la o altitudine de douazeci de metri. In plus acesta are si suport SDK, ceea ce inseamna ca persoanele antreprenoriale pot dezvolta si alte functii, utilizand si mai mult din potentialul sau. 


DJI Flame Whell ARF Kit

Cine nu a mai jucat Minecraft cel putin o data in viata? Asamblarea diferitelor mecanisme si structuri sub toate formele este o activitate interesanta, mai mult daca aceasta are legutura cu o drona.


Aceste este utilizat in special pentru dronele personalizate, Kitul ARF Flame Wheel, este un fel de „do it yourself”, cadru pentru elice. Kitul este un ajutor urias, desi variantele nu sunt destul de multe. Putem aseza elemente de culori diferite una langa alta, dar rezultatul final va fi la fel.Indiferent, totusi, este de remarcat faptul ca si in acest segment, compania si-a incercat norocul, desi nu cu mult succes. Desigur, exista o multime de scenarii in care Flame Wheel ARF Kit este un insotitor util, dar nu este o coincidenta ca acesta nu a devenit niciodata cunoscut.

Articole legate


Articole recomandate


Categorii


Etichete


DronshopDJI Oradea ARSDJI Oradea EnterpriseDJI Oradea Agricultura

K-Index

K-Index