Probleme cu activarea bateriei DJI Mavic Air 2

Probleme cu activarea bateriei DJI Mavic Air 2

Publicat de Larissa Popovici pe data de 27. 09. 2021., 12:03:52

  • Distribuie:

Unele persoane care au achizitionat DJI Mavic Air 2 Fly More Combo au intampinat probleme cu bateriile care nu pot fi activate. DJI a publicat acum instructiuni pentru rezolvarea problemei.

 

Pe scurt, bateriile sunt livrate in modul de hibernare din motive de siguranta. Incarcarea initiala a bateriilor le activeaza si le scoate din hibernare. Dar acest lucru functioneaza numai daca sunt incarcate pentru prima data folosind incarcatorul unic de baterie care este livrat cu drona. Fly More Combo include trei baterii si un incarcator pentru mai multe baterii. 


Cum sa remediati problema bateriei Mavic Air 2?

Daca tocmai ati achizitionat Fly More Combo, pur si simplu asigurati-va ca nu utilizati incarcatorul multiplu prima data cand incarcati bateriile. Incarcati fiecare baterie in incarcatorul unic. Daca ati incarcat deja bateriile in incarcatorul multiplu, inginerii de la DJI au inceput sa lucreze deja la acesta problema si au venit rapid cu solutii.

In primul caz bateria nu iese din hibernare, deoarece a fost incarcata in incarcatorul multiplu. Pur si simplu trecerea la incarcatorul unic ar trebui sa rezolve aceasta problema. In cel de-al doilea caz, bateria iese din modul de hibernare, dar refuza sa se incarce. Acest caz este mai complicat si necesita urmatorii pasi:


1. Montati bateria pe drona. Porniti-o si asteptati cel putin 3 minute. 

2. Apoi, opriti bateria, scoateti-o din aeronava si lasati-o in repaus mai mult de 3 minute. 

3. Introduceti bateria in incarcator. Dupa aceasta, bateria poate fi incarcata normal. 

4. Daca nivelul bateriei este suficienta atunci cand este pornita si introdusa in drona, actualizati firmware-ul bateriei la cea mai recenta versiune. 

Articole legate


Articole recomandate


Categorii


Etichete


DronshopDJI Oradea ARSDJI Oradea EnterpriseDJI Oradea Agricultura

K-Index

K-Index