Primele review-uri despre DJI Mavic Mini

Primele review-uri despre DJI Mavic Mini

Publicat de Larissa Popovici pe data de 18. 01. 2021., 15:37:33

  • Distribuie:

Primele review-uri despre DJI Mavic Mini


Primele review-uri despre DJI Mavic Mini. Iata cele mai bune review-uri video despre DJI Mavic Mini pe care am gasit pe YouTube. Le-am urmarit pe toate ca sa salvam timp pentru voi. Daca nu aveti mult timp si doriti sa vizionati doar un videoclip, urmaritil pe cel de la Faruk pe canulul sau de Youtube, iPhonedo. Ca intotdeauna videoclipurile sale sunt distractive si pline de informatii. Nici acesta despre drona Mavic Mini nu este diferit. Sa luati o pauza, o ceasca de cafea si uitativa la cel putin un videoclip.


Cel mai bun review despre drona Mavic Mini


Ce a spus Faruk de la iphonedo despre DJI Mavic Mini in timpul evenimentului de lansare:


„Asadar, cand am primit pentru prima data drona Mavic Mini, am fost foarte incantat. Am despachetat-o si primul lucru de care iti dai seama este faptul cat de mica este. Si iti dai seama de faptul cat de mic este fata de cum arata in fotografii. Cand pui telefonul deasupra lui, acesta dispare dedesubt.


Si este super usor. 249 de grame.

Este un lucru foarte important. Se comporta diferit, asa ca ceea ce voiam sa fac este sa o iau afara si sa vad cum zboara. Si mult spre suprinderea mea, se descurca foarte bine. Este foarte usor de controlat asa cum puteti vedea aici. Am zburat fara nicio problema. Asadar, daca esti incepator, este o drona minunata sa inveti cum sa zbori. Si daca ai zburat cu alte drone vei avea o experienta superba cu aceasta drona, deoarece se comporta la fel ca o drona de dimensiune mai mare, cea ce nu am vazut pana acuma la drone mici. Poate fi manevrata foarte bine in vant.


Si cu 30 de minute de zbor este intr-adevar impresionant, asa ca puteti iesi oriunde pentru a gasi unghiul dorit. Daca nu prindenti momentul ideal la prima incercare, puteti reveni si puteti incerca din nou. Si cu o drona care nu are o durata lunga de viata a bateriei, inseamna ca trebuie sa reveniti sa scoateti baterie, introduceti una incarcata si sa decolati din nou. Cu Mavic Mini puteti planifica si chiar mi-a placut mult asta.


Un alt lucru de care mi-am dat seama in timp ce zburam, ca sunetul pe care il scoate este placut. De obicei, dronele mici sunt foarte zgomotoase, adica cand zbori in timpul unui rasarit sau la apusul soarelui, uneori deranjea cu adevarat oamenii care sunt acolo sa se bucure de apusul soarelui. Aceasta drona nu scoate prea mult zgomt, asa ca a fost foarte distractiv zborul in timpul rasaritului si apusului.”👉 Magazin - Dronshop.ro 👈


Drona Profesionala

DJI Romania


Facebook: Dronshop.ro - DJI Romania - Autel Romania

Articole legate


Articole recomandate


Categorii


Etichete


DronshopDJI Oradea ARSDJI Oradea EnterpriseDJI Oradea Agricultura

K-Index

K-Index