Politia in cautare a doi barbati, dupa ce o drona nu a reusit sa plaseze droguri in inchisoare

Politia in cautare a doi barbati, dupa ce o drona nu a reusit sa plaseze droguri in inchisoare

Publicat de pe data de 10. 09. 2020., 13:30:45

  • Distribuie:

Politia din Noua Tara a Galilor de Sud cauta doi indivizi despre care cred ca ar putea ajuta intr-o ancheta legata de o drona care nu a reusit sa plaseze droguri intr-o inchisoare din Sydney. Cei doi indivizi ar fi cumparat drona folosita in plasarea esuata a drogurilor.


In iunie, o persoana a gasit o drona pe o strada langa inchisoarea Long Bay din Sydney, cu un pachet care continea buprenorfina, o cartela SIM si diverse alte electronice. La o zi dupa ce drona a fost gasita, a izbucnit o bataie, despre care se crede sa fie cauzata de cantitatea limitata de droguri disponibile in inchisoare, din cauza restrictiilor COVID pentru vizitatori.


Dupa aceste doua evenimente, detectivii au inceput sa cerceteze, pentru a-si da seama daca se folosea o drona pentru a livra droguri in inchisoare. Detectivii au spus ca exista un anumit nivel de planificare implicat in pregatirea dronei, datorita lucrurilor gasite impreuna cu aceasta.


Repede-inainte spre aceasta luna, politistii au impartasit imagini prin intermediul filmarilor CCTV din interiorul unuia dintre magazinele DJI din Sydney cu doi barbate despre care se crede ca au o legatura cu drona. Cei doi pot fi vazuti plimbandu-se prin magazin, radicand un Mavic 2 si intreaband cat costa. La scurt timp, cei doi pot fi vazuti la casa in asteptarea noii lor drone.


Cei doi barbati au fost descrisi ca fiind din Orientul Mijlociu, in jurul a 25-30 de ani. Unul este mai scund, cu par scurt si inchis la culoare, celalalt mai inalt, cu par lung si barba. Politia a cerut oricui are informatii sa contacteze Crime Stoppers.


Dronele si inchisorile

Asa cum aeropoartele implementeaza sisteme de aparare impotriva dronelor necinstite, inchisorile vor fi nevoite, in curand, sa se asigure ca contrabanda nu se va putea efectua pe cale aeriana. 


Articole legate


Articole recomandate


Categorii


Etichete


DronshopDJI Oradea ARSDJI Oradea EnterpriseDJI Oradea Agricultura

K-Index

K-Index