Phantom 4 Multispectral si gestionarea terenurilor

Phantom 4 Multispectral si gestionarea terenurilor

Publicat de Sziki Alexandra pe data de 14. 09. 2021., 09:54:25

  • Distribuie:

Drona Phantom 4 Multispectral introdusa pentru agricultura de precizie si gestionarea terenurilor. Potrivit producatorului de drone, este o drona de imagine integrata multispectrala construita pentru a alimenta urmatoarea generatie a agriculturii.

Phantom 4 Multispectral combina date de la saze senzori separate pentru a masura starea de sanatate a culturilor, de la plante individuale, la campuri intregi, precum si buruieni, insecte si o varietate de conditii ale solului. P4 Multispectral ofera agricultorilor si agronomilor un nou instrument pentru imbunatatirea randamentelor culturilor, reducerea costurilor si pentru a ajuta profesionistii din domeniul mediului sa monitorizeze cu usurinta vegetatia pe terenurile pe care le gestioneaza.

P4 Multispectral are promisiunea de a transforma industriile agricole si de gestionare a terenurilor prin colectarea de date precise, fara a fi nevoie sa trimita personal pe teren pentru anchete manuale. Prin combinarea imaginii multispectrale intr-un instrument de incredere, eficient si accesibil, DJI face aceasta tehnologie transformatoare mai accesibila profesionistilor din intreaga lume care sunt pionieri in adoptarea dronelor in industria lor.” a declarant Jan Gasparic.P4 Multispectral are un sistem de imagine stabilit cu un gimbal compus dintr-o camera RGB si o serie de camera multispectrale cu cinci senzori de banda ingusta – inclusiv margine rosie si infrarosu apropiat – capabili sa capteze lumina vizibila si nevizibila. Aceste date ofera profesionistilor intruiti informatii unice despre vegetatie, compozitia solului, precum si salinitatea apei si contaminarea. Un senzor spectral suplimentar integrat de lumina solara maximizeaza precizia si consistenta colectarii datelor in timpul misiunilor efectuate in diferite momente ale zilei.Construit pe emblematica celula Phantom, Phantom 4 Multispectral valorifica puternicul sistem de transmisie OcuSync al DJI pentru o experienta de zbor lina, cu mai putine interferente de semnal, transmisie video imbunatatita si o raza de transmisie maxima de 7 km. Fiecare dintre camerele sale de 2 megapixeli are un declansator pentru imagini precise in timpul zborului, cu un timp maxim de zbor de 27 minute. 

Articole legate


Articole recomandate


Categorii


Etichete


DronshopDJI Oradea ARSDJI Oradea EnterpriseDJI Oradea Agricultura

K-Index

K-Index