Parteneriat intre DJI si Microsoft

Parteneriat intre DJI si Microsoft

Publicat de Suranyi László pe data de 17. 01. 2021., 21:46:13

  • Distribuie:

DJI care este leaderul in lumea dronelor civile si in inregistrari foto video in aer anunta impreuna cu Microsoft o strategie pentru avansarea capabilitatii dronelor DJI. Ajutand ca companiile sa exploateze puterea technologiei de tip drone si a cloud computingului.


Prin acest parteneriat , DJI lanseaza un kit de dezvoltare software (SDK) pentru Windows, care extinde puterea technologiei de tip “drone” la cea mai mare communitate de dezvoltare de interprinderi din lume. Folosind aplicatiilescrise pentru PC-uri cu Windows 10, Dronele de la DJI personalizati si controlati pentru o gama larga de utilizari industriale, cu control complet al zborului si capabilitati de transfer in timp real.


Folosind aplicațiile scrise pentru PC-uri Windows 10, dronii DJI pot fi personalizați și controlați pentru o gamă largă de utilizări industriale, cu control complet al zborului și capabilități de transfer în timp real, făcând tehnologia drone accesibilă clienților Windows 10, care numără aproape 700 de milioane la nivel global.


👉 Magazin - Dronshop.ro 👈

Drona Profesionala

DJI Romania


Facebook: Dronshop.ro - DJI Romania

Articole legate


Articole recomandate


Categorii


Etichete


DronshopDJI Oradea ARSDJI Oradea EnterpriseDJI Oradea Agricultura

K-Index

K-Index