Parrot si DroneLogbook un parteneriat promitator

Parrot si DroneLogbook un parteneriat promitator

Publicat de Larissa Popovici pe data de 21. 04. 2020., 06:52:37

  • Distribuie:

Software-ul DroneLogbook combinat cu platforma ANAFI simplifica inregistrarea datelor pentru drone.


Parrot, cel mai important grup european de drone, a anuntat astazi ca va imbunatati prelucrarea datelor de zbor al dronei ANAFI de la Parrot printr-un parteneriat cu DroneLogbook - care va permite pilotilor sa urmareasca performantele echipamentelor lor, sa planifice intretinerea necesara, precum si sa inregistreze si sa raporteze toate informatii pentru a respecta regulamentul FAA.


Dronele Thermal ANAFI Si ANAFI Parrot ofera un instrument ultra-compact pentru profesionisti, ajutandu-i sa obtina informatii cu o precizie si o eficienta mai ridicata, folosind statisticile aeriene ale dronei.


DroneLogbook este un serviciu de inregistrare a zborurilor care asigura stocarea securizata a datelor. Software-ul sau, accesibil prin software online si aplicatii mobile, permite pilotilor sa inregistreze automat date cruciale de zbor - inclusiv timp de zbor, date GPS si altimetru, conditii meteorologice, actualizari ale starii aeriene si multe altele. DroneLogbook urmareste toate operatiunile dronei pentru a permite crearea rapoartelor in doar cateva secunde.

 

 Datorita integrarii native in aplicatia de zbor Parrot, utilizatorii ANAFI vor putea sa-si sincronizeze toate datele de zbor automat pe serverele DroneLogbook direct din aplicatia FreeFlight 6, imediat ce drona a aterizat. Se asteapta ca aceasta solutie unica sa imbunatateasca considerabil ROI-ul pentru operatorii de drone comerciali si sa reduca timpul de procesare a datelor, pentru a ajuta la eficientizarea proceselor necesare, planificarea misiunilor si inspectia dronei.

La Parrot si DroneLogbook, se evalueaza datele clientilor si se respecta confidentialitatea. Pe langa acest parteneriat, Parrot este, de asemenea, cu adevarat mandru ca adopta standardul GUTMA pentru toate datele sale de zbor. Asociatia globala UTM (GUTMA) este o campanie non-profit al partilor interesate la nivel mondial ale managementului traficului de sisteme aeronave fara pilot (UTM). Scopul sau este de a favoriza integrarea sigura si eficienta a dronei in sistemele nationale de spatiu aerian. Misiunea sa este sa sprijine si sa accelereze implementarea transparenta a sistemelor UTM interoperabile la nivel global. Colaborarea intre Membrii GUTMA se realizeaza de la distanta.


„Importanta acestei integrari are ca rezultat unul dintre cele mai simple, eficiente fluxuri de lucru de conformitate din industrie, imbunatatind considerabil ROI” a declarat Yves Jusot, CEO & co-fondator.

 

„Parteneriatul nostru cu DroneLogbook are scopul de a eficientiza in mod semnificativ diferitele procese si rapoarte care sunt necesare, de la multi dintre utilizatorii ANAFI - indeplineste o cerere a clientilor pentru o solutie completa de exploatare a zborurilor de calitate a intreprinderii”, a declarat Jerome Bouvard, director al Parteneriatul strategic Parrot.Prin programul sau SDK Partner, Parrot lucreaza la crearea unui ecosistem global de aplicatii pentru drone care sa raspunda nevoilor unice si in continua evolutie ale intreprinderii si utilizatorilor profesionisti.

 

Utilizatorii de drone ANAFI pot incerca acum gratuit, timp de 2 luni software-ul DroneLogbook si DroneLogbook Companion, folosind aplicatia de pilotare FreeFlight 6 de la Parrot. Software-ul poate fi descarcat prin GooglePlay si App Store. DroneLogbook ofera trei planuri de abonament (specific fiecarei tari). Compania ofera si un plan privat pentru organizatii mari. Utilizatorilor cu probleme de confidentialitate li se va permite sa acceseze DroneLogbook utilizand propriul server prin intermediul aplicatiei FreeFlight 6, selectand „URL personalizat” la conectare, in loc de „cont DLB”. Acesti utilizatori sunt in continuare capabili sa-si sincronizeze zborurile si sa le vizualizeze pe platforma DroneLogbook.Articole legate


Articole recomandate


Categorii


Etichete


DronshopDJI Oradea ARSDJI Oradea EnterpriseDJI Oradea Agricultura

K-Index

K-Index