Parrot in parteneria cu RIIS

Parrot in parteneria cu RIIS

Publicat de Larissa Popovici pe data de 30. 04. 2020., 06:58:22

  • Distribuie:

Parrot, cel mai important grup european de drone, a anuntat ca este in parteneriat cu RIIS, un furnizor principal de aplicatii mobile, dezvoltare web si servicii de consultanta IT, pentru a dezvolta aplicatii personalizate de inteligenta artificiala pe platforma de drone ANAFI de la Parrot. Parrot si RIIS sunt concentrate pe explorarea utilizarii inteligentei artificiale si a viziunii computerului, combinate cu captarea de date a dronelor, pentru a rezolva nenumarate provocari ale industriei folosind o abordare eficienta si rentabila.Pentru a ajuta la demonstrarea promisiunii acestei tehnologii si pentru a permite dezvoltatorilor sa inceapa sa creeze aplicatii inovatoare, Parrot si RIIS au lansat un whitepaper tehnic, care ofera instructiuni pas cu pas pentru a adauga AI la drona ANAFI folosind Parrot's open-source Ground SDK.


„Suntem incantati sa exploram imensele capabilitati pe care AI si dronele le vor livra clientilor nostri prin parteneriatul permanent cu RIIS”, a declarat Jerome Bouvard, directorul Parteneriatului Strategic Parrot. „La Parrot, suntem in permanenta in cautare de solutii inovatoare pentru a ajuta partenerii nostri.”


Parrot si RIIS exploreaza in mod activ cazurile de utilizare care ar putea include utilizarea dronelor in mediul urban pentru: evaluarea parcarilor, parcurilor publice si semafoarelor; monitorizarea multimii; numararea stocurilor din depozite; inspectie automatizata a turnurilor de telefoane mobile si a panourilor solare; supravegherea proprietatilor pentru profesionisti si dezvoltatori imobiliari si multe altele. 

Se preconizeaza ca aceasta tehnologie va imbunatati semnificativ procesele deseori obositoare necesare pentru finalizarea proiectelor profesionale intr-o varietate de industrii si sectoare.


Colaborarea noastra recenta cu Parrot ilustreaza perfect potentialul imens de dezvoltare a aplicatiilor pentru platforma de drone ANAFI a lui Parrot”, a declarat CEO-ul RIIS si fondatorul Godfrey Nolan. „Profitarea puterii a aplicatiilor AI si a aplicatiilor de invatare automata cu drone Parrot promite sa ofere solutii anterior imposibile pentru provocari costisitoare si consumatoare de timp.”


Parrot si RIIS detaliaza un exemplu al acestei tehnologii in practica printr-o aplicatie numita Cattle Counter. Aplicatia permite fermierilor si profesionistilor din agricultura sa monitorizeze si sa numere cu exactitate bovinele.

Cattle Counter este disponibil in prezent pentru descarcare pe site-ul Google Play.


Prin programul sau SDK Partner, Parrot lucreaza la crearea unui ecosistem global de aplicatii de drone care sa raspunda nevoilor unice si in continua evolutie ale intreprinderii si utilizatorilor profesionisti. Prin acest program, Parrot lucreaza cu parteneri, precum RIIS, pentru a crea si aduce pe piata noi aplicatii, software si hardware care se integreaza perfect cu Parrot ANAFI si ANAFI Thermal drone.


Articole legate


Articole recomandate


Categorii


Etichete


DronshopDJI Oradea ARSDJI Oradea EnterpriseDJI Oradea Agricultura

K-Index

K-Index