Parerea un pilot profesionist de drone despre noua drona DJI FPV

Parerea un pilot profesionist de drone despre noua drona DJI FPV

Publicat de Sziki Alexandra pe data de 06. 01. 2021., 00:32:18

  • Distribuie:

Parerea un pilot profesionist de drone despre noua drona DJI FPV


Am constatat ca, cea mai mare parte a comunitatii de entuziasti de drone prezinta interes pentru noua drona DJI FPV. Ne tine in suspans faptul ca noua drona nu este un secret bine ascuns de companie. Acumuland informatii, putin cate putin, apar speculatii, idei si dezbateri, ceea ce ne starnesc si mai mult interesul. Am vazut foarte multi oameni care de abia asteapta sa utilizeze noua drona; am vazut si piloti de curse FPV care dau dovada de interes intens, sau care o critica aspru.


Lumea dronelor isi capata renumele cu o rata fenomenala, dar chiar si asa, este inca o comunitate destul de restransa. Sansele sunt, daca va pasioneaza acest domeniu, sunteti familiarizati cu cativa reprezentanti ai acestei comunitati.


In acest sens, un pilot impresionant FPV este Eric Bell. Eric este excelent in domeniu – zboara de ani de zile si este un pilot dedicat. Amintim, cu aceasta ocazie, si constructiile lui, care sunt de-a dreptul impecabile. Cum noua drona DJI FPV a capatat din ce in ce mai mult renume, avem si parerea lui Eric: 
👉 Magazin - Dronshop.ro 👈


Articole legate


Articole recomandate


Categorii


Etichete


DronshopDJI Oradea ARSDJI Oradea EnterpriseDJI Oradea Agricultura

K-Index

K-Index