Parasuta pentru DJI Matrice 300 lansata de Drone Rescue

Parasuta pentru DJI Matrice 300 lansata de Drone Rescue

Publicat de Sziki Alexandra pe data de 12. 01. 2021., 09:45:32

  • Distribuie:

Parasuta pentru DJI Matrice 300 lansata de Drone Rescue 

Drone Rescue lanseaza parasuta pentru DJI Matrice 300 RTK pentru a face operatiunile si mai sigure. Parasuta DRS-M300 adauga un strat suplimentar de liniste sufleteasca pentru pilotii de drone. In cazul in care drona ar cadea, sistemul de parasuta ar interveni perfect.

 

Beneficiile parasutei

Parasuta, in unele tari, va permite sa zburati peste multimi de oameni. Altfel, acest lucru este illegal pentru drone. Un alt mare beneficiu al echiparii dronei cu o parasuta este sa poata fi zburata dincolo de linia vizuala. Acest fapt duce la posibilitatea efectuarii misiunilor mai complexe in siguranta.

 

Greutatea parasutei pentru DJI Matrice 300

Sistemul de parasuta cantareste 490 de grame. Dimensiunile acesteia sunt: inaltime de 160mm si un diametru de 75mm. Parasuta poate suporta greutatea maxima de decolare a DJI Matrice 300, care este de 9kg.

 

Impreuna cu parasuta DRS-M300, Drone Rescue va lansa un sistem mai mic pentru DJI Matrice 300, DRS-M300-S2, cu o parasuta mai mica. De asemenea, greutatea va fi redusa cu 50 de grame – de la 490 de grame la 440 de grame.

 

Solutia de parasuta autonoma DRS va ofera urmatoarele avantaje:

Este usoara, deoarece nu se foloseste un sistem pirotehnic, cu arc sau cu servo-abordare pentru a lansa parasuta. Este folosit un mechanism foarte usor tip catapulta.

Complet autonom datorita dezvoltarii propria si electronicii independente ale controllerului.

Solutie de parasuta este testata cu succes in mod independent. 

Beneficiaza de LED + semnal acustic pentru stare si evacuare.

Nu are componente explozive.

Simplu de atasat si detasat.

 

Andreas Ploier, CEO si cofondator al Drone Rescue Systems GmbH a impartasit despre Parasuta pentru DJI Matrice 300:

Pe baza performantelor tehnice ale DJI M300, ne asteptam ca acest sistem de zbor sa se potiveasca cu succesul celorlalte modele DJI. A fost evidenta nevoia de a dezvolta o parasuta si pentru acest model. Similar modelelor DJI deja stabilite pe piata, DJI M300 permite o gama larga de aplicatii specific industriei. Ca si in cazul altor sisteme de zbor, scopul aici este de a proteja dronele cu camera si sistem de senzori costisitoare. Vrem sa ne asiguram ca drona poate fi recuperata in siguranta, chiar si in caz de urgenta sau cand burati dupa linia vizuala. Cu sistemul nostrum de parasuta este posibil – electronica fiind complet independenta de controler.”


Facebook: DJI Romania - DJI Enterprise Romania - DJI Service Romania

Facebook Group:DJI Romania


👉 Magazin - Dronshop.ro 👈

Articole legate


Articole recomandate


Categorii


Etichete


DronshopDJI Oradea ARSDJI Oradea EnterpriseDJI Oradea Agricultura

K-Index

K-Index