Osmo Mobile 4 intra pe linia de testare la 1 an dupa OM3

Osmo Mobile 4 intra pe linia de testare la 1 an dupa OM3

Publicat de pe data de 06. 01. 2021., 09:43:41

  • Distribuie:

Urmatorul gimbal al telefonului mobil, Osmo Mobile 4 a ajuns pe linia de testare FCC exact la un an dupa ce Osmo Mobile 3 a sugerat ca noul gimbal va aparea la sfarsitul acestui an. Lista pentru Osmo Mobile 4 afiseaza doar eticheta si locatia acesteia.

O noua inregistrare de la bratul gimbal al DJI, SZ DJI Osmo Technology Co., Ltd, a adaugat cel mai recent produs la baza de date care sugereaza ca Osmo Mobile 4 va fi cel mai probabil lansat alaturi de mult asteptata serie Mavic 3.

 

Ce va putem spune

Aruncand o privire pe eticheta putem vedea ca Osmo Mobile 4 va avea o baterie de 2450mAh 7.2V, exact acelasi randament ca si Osmo Mobile 3, sugerand ca va avea aceeasi baterie de 18650 celule sau una similara. Numarul modelului pentru OM4 este OK100 schimbandu-se de la numarul de model OF100 al OM3.

 

Acum, uitandu-ne la zona in care eticheta va fi pusa pe produs. Putem observa ca DJI a ales sa plaseze eticheta pe bratul gimbalului din spate care controleaza rotatia laterala a gimbalului. Din aceast lucru, ne putem da seama de designul bratului, si probabil ca restul Osmo Mobile 4 va fi foarte asemanator cu Osmo Mobile 3. Locatia etichetei de pe OM4 s-a schimbat fata de OM3 care avea eticheta localizata pe lateralul suportului de telefon.


 

Data lansarii

Data exacta a lansarii Osmo Mobile 4 nu este cunoscuta, dar stim cand se vor lansa imaginile interne si externe ale gimbalului in baza de date FCC, 1 mai 2021. Aceasta data sugereaza ca gimbalul va fi lansat probabil anul acesta alaturi de seria Mavic 3. Probabil la sfarsitul verii sau inceputul toamnei. Drona impiedicata din a contrabanda marfa in valoare de $100,000 in inchisoare

Pasarile, inspiratie pentru inginerii care au creat o drona cu aripi


👉 Magazin - Dronshop.ro 👈Articole legate


Articole recomandate


Categorii


Etichete


DronshopDJI Oradea ARSDJI Oradea EnterpriseDJI Oradea Agricultura

K-Index

K-Index