O scurgere de informatii arata ca DJI Osmo Pocket 2 va avea o camera imbunatatita

O scurgere de informatii arata ca DJI Osmo Pocket 2 va avea o camera imbunatatita

Publicat de Sziki Alexandra pe data de 06. 01. 2021., 00:01:52

  • Distribuie:

DJI pregateste intotdeauna ceva. Fie ca este vorba de o drona, un gimbal, o camera de actiune sau altceva… compania dezvolta in mod constant produse noi. Ca intotdeauna, ii place sa isi tachineze clientii. In general, lansarile DJI nu suna niciodata, spre exemplu, asa: “Urmatorul nostrum Mavic va fi lansat saptamana viitoare.”, ci, de obicei, face o aluzie la lansare printr-o grafica inteligenta sau o expresie. Compania este foarte buna la acest lucru, iar dezbaterile despre ce ar putea fi noile produse lansate par sa domine pe internet. Drept urmare, este intotdeauna destul de distractive cand DJI decide sa faca, pur si simplu, o aluzie la noul produs. Acum, o face din nou.


O privire mai atenta

In mod clar, produsul ii face pe toti fericiti. Femeile tinere, in mod clar, fac parte din piata tinta, dupa cum se vede mai jos:In video-ul promotional, produsul este scos dintr-o geanta. Incape intr-o geanta, incape in mana… Si o alta scurgere de informatii ne confirma, oarecum, ca vorbim de noul DJI Pocket 2 – care pare sa reia acelasi design general, cu cateva modificari ici si colo.


Ce arata imaginile

Accesoriu joystick

Privind imaginile, putem vedea ca noul Pocket 2 pare sa vina cu un accesoriu joystick care inlocuieste vechea roata de control din originalul Osmo Pocket. Impreuna cu un nou joystick pentru control mai usor, exista si un buton suplimentar, probabil programabil pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastra.

Obiectiv mai mare

Privind obiectivul din imaginile aparute, obiectivul pare sa fie putin mai mare decat cel al originalului Osmo Pocket. Acest lucru ar putea insemna ca DJI a imbunatatit camera cu un senzor mai mare, trecand de la senzorul de 1 / 2.3 inci la cel de 1 / 2 inci gasit pe Mavic Air 2. Daca DJI decide sa actionize cu un senzor mai mare, ceea ce ar fi grozav, va genera cateva imbunatatiri pentru filmarile dumneavoastra, o calitate mai buna a zoomului, fotografii imbunatatite la lumina slaba, o gama dinamica mai buna si estompare mai buna a fundalului.

Design actualizat

Designul lui Pocket 2 a fost usor modificat, cu un accent rosu pe obiectivul camerei in sine, adaugat probabil pentru a-l diferentia de originalul Osmo Pocket si o linie suplimentara in partea de jos a Pocket 2. Este greu de vazut in imagine, dar se pare ca sigla DJI a devenit putin mai mica, in timp ce marginile accentuate au fost netezite. De asemenea, plasticul pare sa aiba un finisaj mai neted.

Pocket 2 pare, de asemenea, sa aiba o noua gaura de atasament pentru snur, care va va impiedica sa scapati micul Pocket 2 cand il utilizati. Daca analizam partea laterala a noului mic gimbal, pare sa adauge si un microfon incorporate langa partea superioara, cu ceea ce pare a fi un alt buton personalizabil.

Pe de alta parte, slotul pentru card Micro-SD este inca in aceeasi pozitie, dar pare a fi alaturat de un alt microfon in partea de sus si de o posibila lumina indicatorie chiar deasupra slotului pentru card de memorie. Displayul pare sa aiba aceeasi dimensiune ca cel gasit pe Osmo Pocket.In the box

Imaginile ne arata, de asemenea, ce va contine pachetul viitorului Pocket 2 si se anunta un pachet standard si unul pro. In pachetul standard primiti Pocket 2, husa de transport, noul modul joystick, adaptoare USB-C, cablu de incarcare, curea si ceea ce pare a fi Do-It-All-Handle.Pro Combo vine cu totul din pachetul standard, inlocuind insa cablul de incarcare cu un cablu de incarcare dublu. Acestora li se adauga un suport pentru trepied, care pare a fi modulul de microfon fara fir cu deadcat si adeziv. De asemenea, vine cu un alt accesoriu care are dimensiunile similare ale microfonului fara fir, dar are o incuietoare si o lumina in fata.Ceea ce stim deja

Cu cateva zile in urma, accesoriile pentru Pocket 2 au devenit publice pe baza de date FCC, oferindu-ne o privire asupra viitorului produs. Stim deja ca viitorul Osmo Pocket va renunta la marca Osmo si va fi numit DJI Pocket 2 – o tendinta pe care o vedem si la alte noi produse de la DJI.

Do-It-All Handle

Stiam, de asemenea, ca va exista o statie de baza numita Do-It-All Handle, similara cu cea pentru actualul Osmo Pocket, care va va permite sa il incarcati si sa il asezati vertical in mod sigur. Manerul Do-It-All are, de asemenea, un suport pentru trepied, care va va permite sa il asezati pe un trepied si orice altceva cu suportul cu surub.

Transmitator de microfon fara fir

Ceva pe care nu l-am vazut venind a fost adaptorul de microfon fara fir care a aparut in baza de date alaturi de manerul Do-It-All. Pocket 2 are probabil un receptor de microfon incorporate pentru a va permite sa capturati sunet clar, fara a depune mari eforturi. Microfonul fara fir se fixeaza pe haine asemanator cu microfonul fara fir de la Rode si are o baterie de 320 mAh.

Data lansarii

DJI a lansat un anunt pentru un produs a carui data de lansare va fi pe 20 octombrie. Din videoclipul partajat de DJI pare sa fie Pocket 2, ceea ce il face sa fie al patrulea dispozitiv de tip gimbal lansat de companie anul acesta, alaturi de DJI OM 4, RS 2 si RSC 2.👉 Magazin - Dronshop.ro 👈


Articole legate


Articole recomandate


Categorii


Etichete


DronshopDJI Oradea ARSDJI Oradea EnterpriseDJI Oradea Agricultura

K-Index

K-Index