O privire pe furis a unei probabile drone FPV DJI

O privire pe furis a unei probabile drone FPV DJI

Publicat de Sziki Alexandra pe data de 10. 01. 2021., 21:47:24

  • Distribuie:

Din ce in ce mai multe informatii sunt scurse despre produsele DJI; de data aceasta pare sa fie vorba de o drona FPV.

Intotdeauna exista zvonuri in jurul a tot ce e DJI. Acest lucru este normal, fiind in varful industriei. Prin @OsitaLV, lumea a aflat recent ca DJI ar putea avea o drona FPV in lucru. Ei bine, a revenit acum cu o imagine - nu prea clara, nu prea detaliata, dar macar exista:Ce e acolo?

Ei bine, nu putem vedea prea multe, dar exista cateva lucruri de observat: bratele arata incredibil de robuste - lucru la care ne puteam astepta de la DJI, pentru a proteja drona de daune.

De asemenea, putem vedea ceea ce pare a fi o baterie interschimbabila in partea din spate. Acest lucru ar avea, evident, sens, deoarece DJI probabil nu ar pune pe piata baterii standard hobby-type, folosind XT sau alti conectori.

De asemenea, merita remarcat faptul ca aceasta drona pare sa se sprijine pe picioarele din fata si baterie. Acest lucru probabil vizeaza reducerea greutatii si sporirea rezistentei. Dar pentru ce picioare? Cele mai multe drone FPV aterizeaza incomod pe fundul fuselajului, adesea direct pe baterie.

O alta fotografie?

Acum este momentul sa aruncam o privire la cealalta fotografie - ce surpriza - tot de la @OsitaLV.Aceasta fotografie, dezvaluita mai devreme, arata cateva lucruri notabile. Ceea ce pare a fi o camera de actiune - aproape sigur un Osmo - este montata in fata, vedem si sigla DJI si, desi nu putem vedea totul, pare a avea un design robust, inclusiv o anumita protectie in jurul motoarelor din spate.👉 Magazin - Dronshop.ro 👈


Articole legate


Articole recomandate


Categorii


Etichete


DronshopDJI Oradea ARSDJI Oradea EnterpriseDJI Oradea Agricultura

K-Index

K-Index