Nu iese fum fara foc- si videoclipuri infricosatoare realizate de drone

Nu iese fum fara foc- si videoclipuri infricosatoare realizate de drone

Publicat de pe data de 27. 09. 2021., 12:27:54

  • Distribuie:

O, Doamne: 2020. Ce an.. Pandemii, politica, uragane, si acum? Incediile salbatice se intind de-a lungul coastei de vest a SUA. Nimic nu pare sa ne mai fazeze. Dar cel putin unii piloti de drone au iesit sa faca cateva capturi interesante.


Fumul cauzat de aceste incendii ne aminteste, chiar si la distanta, ca focurile sunt in curs de desfasurare. In mod normal, nasul nostru este cel care detecteaza mai intai acest lucru. In ultima vreme, insa, cu atat de multe incendii avand loc, putem efectiv sa vedem rezultatele. Culori neobisnuite pe cer, atat in zori cat si la apus… impreuna cu o senzatie generala de parca am fi pe alta lume. Daca sunteti activi pe retelele de socializare, ati vazut, fara indoiala, ca oamenii posteaza evenimentele pe paginile de Instagram sau Twitter. Insa cativa oameni au facut un pas suplimentar, utilizandu-si dronele pentru a surprinde acest fenomen. Unele dintre rezultate chiar merita vazute.


Unul care ne-a atras atentia, arata ca si cum ar fi complet de pe alta lume:


Filmarea arata, de fapt, atat de extraterestrial, incat cineva a adaugat muzica din BladeRunner 2049 si a postat-o pe Reddit.


Drona

Drona care a capturat filmarea a fost Mavic Air 2 – ceea ce credem ca este minunat. Daca doriti sa cumparati o drona excelenta sub 1000 de euro, nu trebuie sa cautati mai departe.


Urmatorul videoclip a fost filmat de Avery Bazan, un producator si editor video care obisnuia sa lucreze pentru DJI. Avery subliniaza ca nu a existat nicio modificare post-productie a culorii. Aceasta a fost filmata cu un Inspire 2 care are legata o camera X7 de 24mm.


Avery spune, despre filmare:

“Eu si sotia mea chiar ne-am gandit ca nu am mai vazut asa ceva pana acum, asa ca am anulat toate planurile pentru ziua respectiva pentru a filma.“Degetele incrucisate

Numarul mare de incendii care ard coasta de vest este uimitor. Speram ca toti cei care trec prin aceasta perioada de criza sa fie in siguranta si nevatamati. 

Articole legate


Articole recomandate


Categorii


Etichete


DronshopDJI Oradea ARSDJI Oradea EnterpriseDJI Oradea Agricultura

K-Index

K-Index