Noul gimbal DJI, cu doua manere si complet integrat

Noul gimbal DJI, cu doua manere si complet integrat

Publicat de pe data de 10. 01. 2021., 15:30:53

  • Distribuie:

Odata cu noile brevete de drone, doua noi brevete de gimbal de la DJI au fost facute publice. Una fiind un gimbal cu doua manere, iar cealalta fiind complet integrata. DJI pare sa adopte o noua abordare a gamei originale de gimbale Osmo.


Gimbal cu doua manere

Acest gimbal pare a fi mai degraba un produs profesionist din aspectul lentilelor utilizate in desen si includerea unui ecran rotativ pe spate. Desenul arata un gimbal cu doua manere, partea dreapta avand grija de butoanele camerei, ambele manere avand probabil butoane care in desen nu pot fi vazute. Aparatul foto pare ca ar putea fi schimbabil, posibil cu lentile utilizate pe viitorea drona Inspire 3.


Daca este un afisaj pe spate si nu un suport pentru tableta, DJI va crea din nou un gimbal lider in industrie, intr-un pachet mic. Ecranul va arata in mod evident un flux live de la aparatul foto si va oferi date despre setarile camerei, stocare, etc. Din desen si abstract, se pare ca DJI creeaza un gimbal care poate fi utilizat cu propria linie de camere cinematografice, permitand profesionistilor sa achizitioneze camerele si sa le foloseasca cu toate produsele lor.


Rezumat: Prezenta dezvaluire ofera un dispozitiv de control. Dispozitivul de control este configurat pentru a controla un mecanism de rotatie pentru a tine rotativ un dispozitiv de camera. Dispozitivul de control include un procesor configurat pentru a executa un program pentru: determinare starii de montare a unui membru de montare montat pe un mecanism de sustinere care sprijina mecanismul de rotire; determinarea unui interval de rotire al dispozitivului de camera cuplat la mecanismul de rotire bazat pe starea de montare a elementului de montare; si controlarea rotatiei dispozitivului aparatului foto pe baza intervalului de rotatie.

Gimbal complet integrat

Din rezumat, putem spune ca gimbalul poate fi rabatat in jos pentru transport si pliat inapoi cand este in functiune. Putem, de asemenea, vedea forma unei cutii compacte cu un gimbal si o camera care pare a iesi inafara alaturi de un buton pentru poze si inregistrari video. Se mai poate observa si o forma care pare a fi un ecran tactil in partea din spate a dispozitivului cu doua butoane plasate in dreapta ecranului.


Se pare ca DJI creaza un gimbal cu o camera de actiune sau…posibil o camera mirrorless. Asta s-ar putea sa fie viitoarea versiune Osmo Pocket, cu o schimbare considerabila a design-ului.


Rezumat: Un dispozitiv de fotografiere a gimbalului include un corp care are un perete de sprijin, un mecanism de pliere conectat la corp si o camera gimbala conectata la mecanismul de pliere. Camera gimbal se ataseaza de corp prin mecanismul de pliere si are o stare extinsa si o stare pliata. Peretele de sustinere este configurat pentru a sprijini mecanismul de pliere si camera gimbal. Mecanismul de pliere include o baza de sprijin si un membru de limitare a pozitiei. Baza de sustinere este conectata la camera gimbal si conectata rotativ la peretele de sustinere in jurul unei axe de rotatie, pentru a conduce camera gimbala sa se roteasca in raport cu corpul, iar axa de rotatie este paralela cu peretele de sustinere. Elementul de limitare a pozitiei este conectat la peretele de sprijin pe o directie perpendiculara pe axa de rotatie.Bi-copter si cadru pentru drona facute publice prin brevetele CNIPA

Technical Specifications - FPV Racing Torokszentmiklos Hungary


Facebook: DJI Romania


👉 Magazin - Dronshop.ro 👈
Articole legate


Articole recomandate


Categorii


Etichete


DronshopDJI Oradea ARSDJI Oradea EnterpriseDJI Oradea Agricultura

K-Index

K-Index