Noul DJI FPV Combo, sfarsitul vechiului sistem DJI FPV?

Noul DJI FPV Combo, sfarsitul vechiului sistem DJI FPV?

Publicat de Sziki Alexandra pe data de 25. 03. 2021., 08:32:18

  • Distribuie:

DJI FPV – va fi sistemul vechi scos din productie sau urmeaza un upgrade? 

DJI FPV Combo este pe piata de doar cateva saptamani, dar are deja un mare succes. Bineinteles, nu este nimic rau in asta. Entuziastii de drone sunt, insa, atenti. Cand ceva se schimba, nu trece neobservat. Asadar, o noua informatie ne-a atras, cu siguranta, atentia.

DJI are un sistem original FPV, cu DJI FPV Goggles (V1) si FPV Air Unit, care s-a dovedit a fi extrem de popular intre pilotii First-Person View in intreaga lume. Nu este ceva neobisnuit sa vedem aceste produse de succes pe site-ul DJI. Erau mereu acolo… pana acum.


Un mesaj surprinzator

Daca verificati vechiul sistem FPV al companiei DJI pe site-ul acestora, veti vedea urmatoarele:Formularea nu este prea clara. Isi abandoneaza seria FPV originala? Exista un Air Unit V2 in plan? La inceputul acestui an, DJI a incetat sa produca DJI FPV Goggles, in favoarea DJI FPV Goggles V2 (compatibili cu Air Unit-ul si sistemele Vista). Acest lucru a cauzat o oarecare confuzie, insa situatia a devenit mai clara odata ce noul DJI FPV Combo si-a facut primele aparitii pe internet.


Ce inseamna asta pentru alti producatori?

Intre timp, Caddx a facut o declaratie pe pagina lor de Facebook. Ne-au asigurat ca vor produce in continuare atat sisteme Vista cat si Air Unit-uri. De asemenea, ne-au indreptat atentia catre o lipsa globala de cipuri. Pare sa fie o problema cu senzorii de imagistica, iar furnizorii se asteapta la intarzieri.


Urmatorul pas al companiei DJI in ceea ce priveste sistemul DJI FPV?

Ar putea DJI sa lucreze la o versiune proprie a Caddx Vista, sau ceva asemanator? Un Air Unit mai usor? Ar putea urmatoarea lor versiune sa contina tehnologie de la drona DJI FPV? Sau, poate, au incetat sa produca Air Unit-urile proprii si le lasa pe seama unor companii precum Caddx.

Cand vom sti, va vom transmite. 

Articole legate


Articole recomandate


Categorii


Etichete


DronshopDJI Oradea ARSDJI Oradea EnterpriseDJI Oradea Agricultura

K-Index

K-Index